Σελίδες

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Συλλαλητήριο υπέρ των ανοιχτών συνόρων και το αντισυλλαλητήριο των Ελλήνων

Συλλαλητήριο υπέρ των ανοιχτών συνόρων θα πραγματοποιηθεί από το "Νο Borders camp" του Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Αυτή η έτσι θέλουμε κατασκήνωση που συνδιοργανώνεται από το Σουνιτικό Ισλάμ, την εκκλησία του κατ όνομα Ελληνικού κράτους και τα στραβά μάτια του ΑΠΘ τα προηγούμενα χρόνια προέβει σε καταστροφή δημοσίων χώρων, σε παρακώλυση των συγκοινωνιών, σε καταστροφή λεωφορείων, σε κάψιμο σημαιών και σε διάφορες άλλες μισελληνικές πράξεις.



Οι αντιρατσιστικές και αντιμησελληνικές ταξιαρχίες των Ελλήνων όμως φέτος έχουν άλλα σχέδια.



Φρόντισαν ώστε τα χόρτα του περιβάλλοντος χώρου του ΑΠΘ λόγο έλλειψης χρημάτων να μην κουρευτούν. Αποτέλεσμα στον γύρο χώρο του ΑΠΘ να έχει πολλά κουνούπια. Επίσης φρόντισαν να βρουν και να αποθηκέψουν άχυρα μέσα στον χώρο του ΑΠΘ σε μια αποθήκη πλησίον του camp (τα άχυρα κρατάνε ψείρες). Επίσης τυχαία στην περιοχή βρέθηκαν 2-3 σκυλιά με λυσμανίαση. Οι πατριωτικές αρχές έχουν δώσει εντολή οι Έλληνες να αποφεύγουν την περιοχή. Αποτέλεσμα με τόσα κουνούπια και ψείρες, η λυσμανίαση μεταδόθηκε και στους συμμετέχοντες στο καμπ.

Το δεύτερο είναι ότι τυχαία έσπασε ο αγωγός του νερού, με αποτέλεσμα η λειψηδρεία να επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τους παρεβρησκόμενους. Τα λίγα νερά που υπάρχουν είναι στατικά με αποτέλεσμα να είναι πηγές μικροβίων. Λόγο του φόβου της λυσμανίασης οι τοπικοί έμποροι δεν εξυπηρετούν τους κατασκηνωτές με νερά, που στην πλειοψηφία τους είναι τριτοκοσμικοί μετανάστες αλλά και εύπορα παιδιά από Γερμανία, Τουρκία, Σαουδική Αραβία, Γαλλία, Βέλγιο και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Μέσα στο καμπ έγιναν κλοπές αντικειμένων με αποτέλεσμα οι παρεβρισκόμενοι να έρθουν στα χέρια και να υπάρξουν και συντροφικά μαχαιρώματα. Αποτέλεσμα το καμπ να έχει χάσει την παλαιά αίγλη του και να βγάζει μια εικόνα άσχημη προς τα έξω.

Κατά την διάρκεια της πορείας πραγματοποιήθηκε αντιδιαδήλωση από Ελληνοκετρικές δυνάμεις που το ένα σκέλος τους είναι Ελληνιστές, το άλλο ομοφυλόφιλοι, το άλλο σκέλος υπέρ της οικογενείας  και το άλλο φεμινίστριες, έκαναν αντιδιαδήλωση κατά του κατ επίφαση no borders camp, αλλά πραγματικά ισλαμικού camp που θέλει να κυριαρχήσει στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Κατά την διάρκεια της πορείας η αστυνομία έχοντας να αντιμετωπίσει σύσσωμη την Ελληνική κοινωνία βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Αποφάσισε να κλείσει το καμπ με το πρόσχημα της υγειονομικής βόμβας και απαγόρεψαν στην διοίκηση του ΑΠΘ να πραγματοποιεί στο μέλλον τέτοιες ενέργειες με την απειλή του αυτοφόρου.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου