Σελίδες

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Τα αποτελέσματα πάντα θα είναι αυτά.

Η ΕΕ για να ομογενοποιηθεί προσπαθεί να κάνει αντικατάσταση πληθυσμού. Αυτό προσπαθεί να το πετύχει με δύο τρόπους. Ο ένας είναι μέσω των μικτών γάμων μεταξύ "Ευρωπαίων" και ο άλλος είναι προωθώντας την υπογεννητικότητα και φέρνοντας τριτοκοσμικούς από εμπόλεμες περιοχές.

Όμως η αφομοιωτική χοάνη της ΕΕ έχει ένα όριο, το οποίο το έχουν ξεπεράσει προ πολλού. Έτσι βλέπουμε να γίνονται τρομοκρατικές ενέργειες σε διάφορες περιοχές της Ευρώπης από άτομα με διαφορετικό αξιακό κώδικα. Ο αξιακός κώδικας είναι το Ισλάμ. Αυτό το μιμήδιο πρέπει να καταστραφεί.



Όμως οι εθνικές Ελληνικές δυνάμεις πρέπει να εκμεταλλευτούν αυτήν την συγκυρία. Η ΕΕ και τα κράτη της Ευρώπης ήταν πάντα αντίθετα προς το Ελληνικό έθνος για δικά τους συμφέροντα. Αύριο σε μια πιθανή σύγκρουση (είτε πολεμική, είτε οικονομική, είτε πολιτιστική) επειδή θα τους έχουμε αντιπάλους πρέπει να φροντίσουμε να υποστούν την μεγαλύτερη δυνατή καταστροφή από τον πολυπολιτισμό που αυτοί ευαγγελίζονται. Για αυτόν τον λόγο πρέπει παντού να διαφημίζουμε την τεράστια θλίψη των ισλαμικών οργανώσεων για τα χτεσινά γεγονότα στην Γαλλία με την προϋπόθεση Γαλλία, Αγγλία, Ιταλία και Γερμανία να βάλουν στις δομές τους καμιά 2-3 εκατομμύρια ακόμα μετανάστες ή λαθρομετανάστες, έτσι ώστε όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου η εσωτερική διαμάχη μεταξύ γηγενών Γάλλων, Άγγλων και Γερμανών εναντίων των ισλαμιστών, να πάρει ακόμα ποιο μεγάλες διαστάσεις.

Αντίθετα εμείς θα πρέπει με κάθε τρόπο να περιορίσουμε τι μεταναστευτικές ροές και αυτούς που είναι ίδι εδώ να τους απομονώσουμε,έτσι ώστε να μην αφομοιωθούν και να μην έχουν πρόσβαση στις υποδομές του έθνους.

Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου