Σελίδες

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Το έγκλημα του Μαρινόπουλου αποτελεί κεντρικό πολιτικό σχεδιασμό εις βάρος του Ελληνικού Λαού.

"Λόγω των σημερινών, ιδιαίτερα δύσκολων οικονομικών συνθηκών και της ανάγκης για περιστολή φαινομένων φοροδιαφυγής, κρίνεται σκόπιμο να δοθούν κίνητρα από την πολιτεία προς το σχηματισμό και την ανάπτυξη μεγάλων επιχειρήσεων. Τα κίνητρα αυτά θα πρέπει να αποτελέσουν μέρος ενός γενικότερου αναπτυξιακού μοντέλου, που θα καθιστά μη ελκυστική την ίδρυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Η κίνηση αυτή θα πρέπει να είναι συλλογική, με το τραπεζικό σύστημα να διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο. "


Απόσπασμα απο την "έρευνα" της ERNST & YOUNG (EY) για την "καταπολέμηση της φορολογικής ανυπακοής" (φοροδιαφυγής) στην Ελλάδα . Ιούνιος 2016


Μπορoύμε έτσι να καταλάβουμε γιατί ευνοείται η Μαρινόπουλος εις βάρος των προμηθευτών τους οποίους με δικαστικές, τραπεζικές και πολιτικές δολοπλοκίες ληστεύει από το 2012. Το σχέδιο της ΕΕ είναι ξεκάθαρο: Εξόντωση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και μετατροπή της Ελλάδας σε προλεταριάτο εργαζομένων σε κολχοζ και γκουλαγκ πολύ μεγάλων επιχειρήσεων εγκεκριμμένων από το ανώτατο σοβιετ, για να καταπολεμηθεί η φορολογική ανυπακοή (!) Οι άνθρωποι πέρα από οικονομικά αναλφάβητοι, είναι κυρίως φασίστες/σοσιαλιστές.

Αυτή είναι με λίγα λόγια η μοίρα που περιμένει τον μικρό και μεσαίο καπιταλιστή ελευθεραγορίτη στην "ευρωπαϊκή" Ελλάδα.



Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου