Σελίδες

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Ο σφουγκοκωλάριος κ. Καμμένος βιάζεται να πουλήσει τα κοιτάσματα του Αιγαίου στους Αμερικάνους.

Με την ίδια ευκολία που θέλει να πουλήσει ο σφουγκοκωλάριος κ. Καμμένος τα πετρελαϊκά κοιτάσματα στους Αμερικάνους, αύριο θα θέλει να τα ξεπουλήσει στους Ευρωπαίους και ίσως στο μέλλον στους Ρώσους.





Αρχικά ποιος είναι ο κ. Καμμένος και κάνει τέτοια συμφωνία. Το 6% του Ελληνικού Λαού αποτελεί πλειοψηφία? Ούτε ο ίδιος μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ δεν νομιμοποιείται να κάνει τέτοια συμφωνία μιας και δεν αποτελούν το 51% τουλάχιστον. Ακόμα προεκλογικά δεν είχε αναφερθεί τίποτα για συμφωνία για τα πετρέλαια. Κάτι τέτοιο για να γίνει πρέπει να αποφασιστεί από την Εκκλησία του Δήμου, από όλον τον Λαό. Επίσης δεν ανέφερε πουθενά το καθεστώς της συμφωνίας. Δηλαδή πέταξε ένα ξερό 70/30. Δηλαδή η συμφωνία είναι 70 για την Ελληνική μεριά και 30 για την Αμερικάνικη? Ή 30 για την Ελληνική και 70 για την Αμερικάνικη?

Έπειτα εμείς θα δώσουμε κάτι. Τί θα εισπράξουμε?  Ασφάλεια? Τι θα εμποδίσει τις ΗΠΑ να ταυτίσουν τα συμφέροντά τους με την Τουρκία ή με τον ISIS, εάν τους δώσουν περισσότερο ποσοστό?

Αυτήν την περίπτωση την σκέφτηκε ο υπερπατριώτης, κύριος Καμένος? Είδε τι έπαθε η Σερβία? Είδε τι έπαθε η Ουκρανία, που Γερμανία και Ρωσία σταύρωσαν τα ξίφη τους φανερά, αλλά κάτω από το τραπέζι την διαμοίρασαν παίρνοντας η κάθε μια το κομμάτι της?

Εάν δεν είναι απτά τα ανταλλάγματα (πύραυλοι κρουζ, τεχνογνωσία, χρήματα, τεθωρακισμένα, πλοία, αεροσκάφη) δεν μπορείς να έχεις συμφωνία, ειδικά εφόσον γνωρίζεις ότι έχεις να κάνεις με τον μεγαλύτερο και δυνατότερο παγκόσμιο πάτρωνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου