Σελίδες

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Είμαστε σε μια παγκόσμια κατάσταση, όπως πριν από την συνθήκη της Βεστφαλίας

Είμαστε σε μια καμπή τη ιστορίας, όπου όλοι μάχονται με όλους και που οι σημερινοί σύμμαχοι είναι οι αυριανοί εχθροί.



Η κρίση στην πρώην ενιαία Ουκρανία, όπου από την μια οι Ευρωπαίοι και από την άλλη οι Ρώσοι  μάχονται για τα μάτια του κόσμου, ενώ κάτω από το τραπέζι συνεργάστηκαν για να διαλύσουν την Ουκρανία και να την διαμοιράσουν στα δύο αδύναμα προστατευόμενα κράτη (ρωσόφωνοι προστατευόμενοι από την Ρωσία και οι Δυτικοί Ουκρανοί προστατευόμενοι από την Γερμανία), η αλλαγή συνόρων στην Γιουγκοσλαβία (Μαυροβούνιο, Κροατία, Σερβία, Κόσοβο και Βόρεια Μακεδονία), η αλλαγή συνόρων στην Μέση ανατολή και ο τεμαχισμός του Ιρακινού κράτους, όπως και ο φαινόμενο του ISIS, μας δίνουν μια εικόνα του τι πρόκειται να επακολουθήσει.



Οι πόλεμοι όπως είχαν προβλέψει δεν θα είναι μόνο μεταξύ κρατών, αλλά μεταξύ θρησκειών, πολιτισμικών θεωρείων, συστημάτων διοίκησης, φυλετικών γραμμών και γενικά κοσμοθεωρειών.

Στην ερώτηση πιανού το μέρος πρέπει να πάρουμε και με ποιούς να συνεργαστούμε η απάντηση είναι μια: Αυτούς που μας συμφέρει. Επίσης εάν για τον οποιονδήποτε λόγο αλλάξουν οι συνθήκες και αλλάξουν οι σύμμαχοι πρέπει ο Ελληνικός Λαός να είναι προετοιμασμένος για στροφή 180 μοιρών και να συμμαχήσει με αυτόν που πολεμάει, ή να πολεμήσει με αυτόν που προηγουμένως ήταν σύμμαχος.

Δεν μας ενοχλεί να συμμαχήσουμε με το ISIS απέναντι στην χριστιανική αίρεση, όπως και να κάνουμε στροφή 180 μοιρών και να πολεμήσουμε το ISIS εάν προσπαθήσει να προσηλυτίσει Έλληνες πολίτες.

Οι πολίτες επειδή είτε λόγο οικονομικής κατάστασης, είτε λόγο μισελληνισμού της βουλής του ελληνοκάπηλου Ρωμαίικου κράτους που θέλει να λέγεται Ελληνικό, πρόκειται να ισοπεδώσουν δικαιώματα και ασφάλεια πρέπει οι Έλληνες να αρχίσουν να προστατεύονται από μόνοι τους.

Αυτό θα γίνει φτιάχνοντας οίκους- φατρίες. Σε μια περιοχή γύρω από αυτόν που έχει μια κάποια δύναμη (οικονομική, πολιτική, πολεμική), θα πρέπει να οργανώνονται και να προσκολούνται άτομα.

Τα άτομα θα αναλαμβάνουν διάφορες εργασίες. Άλλος θα αναλαμβάνει την τροφή του συνόλου, άλλος θα αναλαμβάνει την ασφάλεια του, άλλος θα αναλαμβάνει τον ρουχισμό του οίκου, άλλος την παροχή θέρμανσης, άλλος την διαπαιδαγώγηση των παιδιών, άλλος την ιατρική κάλυψη κ.λ.π. (υπενθυμίζουμε ότι με παρόμοιο καθεστώς δουλεύουν τα κόμματα ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ, δημόσιοι υπάλληλοι, ΔΕΗ, φαρμακοποιοί, συμβολαιογράφοι, κάποιοι λεγόμενοι αναρχικοί άρα δεν είναι τελείως έξω από την Ελληνική πραγματικότητα)

Ουσιαστικά αργά αλλά σταθερά θα αλλάξει η αλυσίδα της διοίκησης με τελευταίο αποδέκτη τον Οίκο ή την Φατρία και όχι το άτομο.

Κράτος --> Περιφέρεια --> Δήμος --> Φατρία

Αυτές οι αλλαγές θα διαμορφωθούν σε κοινωνικό επίπεδο σιγά αλλά σταθερά, γιατί ο Οίκος - Φατρία είναι το μικρότερο καλά οργανωμένο σώμα που μπορεί να λειτουργήσει ανεξάρτητα και με οικονομία δυνάμεων. Όσοι δεν θέλουν να ενταχθούν και να συνθέσουν οίκους στην πορεία θα έχουν σημαντικά προβλήματα που δεν θα μπορούν να λύσουν, όσο και αν προσπαθούν.

Σε πολιτικό επίπεδο παγκόσμια, οι Έλληνες πρέπει να γίνουν φυλετιστές. Πρέπει να διαβάσουν ιστορία και να δουν τα κοινά Πελασγικά χαρακτηριστικά και όσα από τα κοινά ήθη δεν κατέστρεψε ο μονοθεϊσμός, που έχουν οι σημερινοί Έλληνες, με τους Αλβανούς, τους Σικελούς, τους νότιους Ιταλούς, με τους Βουλγάρους και με τους Ίωνες που κατοικούν στα Δυτικά παράλια.

Επίσης για λίγο ακόμα πρέπει να είναι ανεκτικοί στην διαφορετικότητα. Όχι την διαφορετικότητα που ισοπεδώνει τα τα ήθη, και όχι την φυλετική ανεκτικότητα απέναντι στις ορδές των Βαρβάρων που μας έρχονται από Ευρώπη, Ασία και Αφρική. Ανεκτικοί απέναντι στους Βαλκανικούς λαούς.

Η νέα συνθήκη της Βεστφαλίας πρέπει να βρει τον Ελληνικό Λαό δυναμωμένο και πολιτισμικά, και δημογραφικά, και γεωγραφικά.



2 σχόλια:

  1. Λογία και συντακτικό πλήρης ελλήνισα. Αδύνατο Γερμανό Εβραίος Αγγλόφωνους να σκεφτεί η να μήλα έτσι. Μάλιστα έρχεται από διαστρέβλομενα ουρλιάγματα βραδιάς Μεγάλης Πέμπτης (αδιόσκουρε, άναρχε, άνομε). Οπός και οι Σερβοί κατηγορούν τους Κροάτες ότι τους έκαμαν αυτό που είπα Κοσμάς αειτρέλος να κάμουμε τους Τούρκους (εν τρίτον σκοτώσουμε, βαφτίσουμε, διώξουμε). Οι τύψεις σε μπλέκουν γιδοτράγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λογία και συντακτικό πλήρης ελλήνισα. Αδύνατο Γερμανό Εβραίος Αγγλόφωνους να σκεφτεί η να μήλα έτσι. Μάλιστα έρχεται από διαστρέβλομενα ουρλιάγματα βραδιάς Μεγάλης Πέμπτης (αδιόσκουρε, άναρχε, άνομε). Οπός και οι Σερβοί κατηγορούν τους Κροάτες ότι τους έκαμαν αυτό που είπα Κοσμάς αειτρέλος να κάμουμε τους Τούρκους (εν τρίτον σκοτώσουμε, βαφτίσουμε, διώξουμε). Οι τύψεις σε μπλέκουν γιδοτράγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή