Σελίδες

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Γενοκτονία με οικονομικούς όρους



Πριν από μερικές ημέρες  ένας άνεργος συναγωνιστής μας, όπως με πληροφορήσανε, βρέθηκε στην δυσάρεστη θέση να αναζητήσει εργασία σε ένα βενζινάδικο. 

Το εν λόγω βενζινάδικο που βρίσκεται σε απόσταση 400 μέτρων από το ΙΚΑ Νεαπόλεως απασχολεί αλλοδαπούς (Πακιστανούς ως επί το πλείστον), έχει από τις ποιο οικονομικές βενζίνες και είναι σε μέρος που έχει υψηλή επισκεψημότητα. Η απάντηση του εν λόγω επιχειρηματία στον Συνέλληνα ήταν η εξής : «Γιατί να πάρω εσένα που πρέπει και να σε ασφαλίζω, ενώ αυτούς εδώ τους δίνω 300 ευρώ τον μήνα». 


Εννοείται πως καλούμε όλους τους Συνέλληνες να μην επιλέγουν το συγκεκριμένο πρατήριο υγρών καυσίμων, αλλά καλούμε επίσης την εφορία και την επιθεώρηση εργασίας της προδοτικής κυβέρνησης να κάνουν αυτό για το οποίο σαν Έλληνες πολίτες τους πληρώνουμε. Δεν γίνεται να το βλέπουν όλοι οι Θεσσαλονικείς, εκτός από αυτούς που πρέπει να επέμβουν. Αν μη τι άλλο αυτοί χάνουν λεφτά, αλλά ποσώς τους ενδιαφέρει, γιατί ο στόχος τους δεν είναι να εισπράξουν γενικά χρήματα, αλλά να ληστέψουν τα χρήματα του Έλλην πολίτη και να στειρώσουν οικονομικά τους Έλληνες στερώντας τους την οικονομική δυνατότητα απόκτησης οικογένειας. 

Εάν θα ήμασταν εμείς κυβέρνηση ο εν λόγω επιχειρηματίας θα έβλεπε τα κάγκελα της φυλακής για τους εξής λόγους (μερικοί από τους λόγους ισχύουν και σήμερα) :

Α) για ανασφάλιστη εργασία 

Β) ηθικός αυτουργός στην παράνομη εισαγωγή αλλοδαπών  στην χώρα

Γ) για παράνομη εξαγωγή συναλλάγματος και εισφοροδιαφυγή 

Δ) για αθέμιτο ανταγωνισμό με τους υπόλοιπους πρατηριούχους. 

Ε) παρότρυνση προς αλλότρια ακολασία (παρότρυνση και τους άλλους να κάνουν το ίδιο από την ατιμωρησία) 

Η δίψα για δικαιοσύνη είναι μεγάλη, και για τους αχρείους πλησιάζει η ώρα που θα νιώσουν την οργή μας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου