Σελίδες

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Η ΗΠΑ έχει ανάγκη τον αγωγό Eastmed, τι πρέπει να ζητήσουμε.

Η ΗΠΑ έχουν απόλυτη ανάγκη τον αγωγό EastMed, γιατί θέλουν να τον χρησιμοποιήσουν με σκοπό η Δυτική Ευρώπη να απεξαρτηθεί από το ρωσικό φυσικό αέριο και να παραμείνει σύμμαχος με τις ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ. Σε αυτά τα σχέδια κύριο ρόλο παίζει η Ελλάδα. Τώρα σύμφωνα με την άποψη της πλειοψηφίας των μελών του ΔΣ της τοπικής επιτροπής του ΙΕΡΑΚΣ Θεσσαλονίκης, αυτά που πρέπει να ζητήσει η Ελλάς από τις ΗΠΑ είναι τα εξής: 

Α) η ΗΠΑ να αντιδρασουν υπέρ της Ελλάς στην μετατροπή της μόνο πολιτιστική (υπέρ της πατρώας θρησκείας) και μόνο εθνική χώρα. Εάν χρειαστεί η Ελλάς να προβεί σε εθνοκάθαρση παρασιτικών και ανθελληνικών μειονοτήτων, να κωφεύσουν ή και να την υποστηρίξουν. 

Β) να αφεθεί η Ελλάδα να αναπτύξει οικονομία και δημιουργικότητα. Επίσης να υποστηρίξουν την Ελλάδα σε περίπτωση που επιλέξει να καταστρέψει ξενόδουλους επιχειρηματίες. Αυτό με την προϋπόθεση ότι θα γίνει σταδιακά, και χωρίς ζημιά στον κοινωνικό ιστό. Βραχυπρόθεσμα όμως θα μπορούσε η Ελλάδα να υπογράψει διακρατικές συμφωνίες με τις ΗΠΑ σε προϊόντα όπως είναι το λάδι, τα φρούτα, η φέτα, το μέλι (που σήμερα εισάγεται από την Κίνα), το γιαούρτι (που σήμερα εισάγεται από την Τουρκία). Αντίστοιχα η Ελλάδα θα μπορεί να προμηθεύεται αυτοκίνητα και αγροτικά μηχανήματα από τις ΗΠΑ χωρίς φόρο. 

Γ) να υποστηρίξουν την Ελλάδα στην προσπάθεια της μέσω ιστορικής πραγματικότητας και παιδείας να αυξήσει το φρόνιμα του Ελληνικού Λαού. 

Δ) να αφεθεί η Ελλάδα να αναπτύξει οπλικά συστήματα δικά της και πολεμική βιομηχανία.  Επειδή αυτό είναι μια μακροχρόνια διαδικασία, βραχυπρόθεσμα θα μπορούσαν οι ΗΠΑ να παραχωρήσουν στην Ελλάδα πλεονάζον αμυντικό υλικό, όπως καταδρομικά Ticonderoga, πλοία LCS, MRAP που αποσύρονται, ΤΟΜΑ Bradley, τεθωρακισμένα M-1117, πολλαπλών εκτοξευτων ρουκετών MLRS, και αεροσκάφη F/A-18 C/D σε Ελλάδα και Κύπρο. Επίσης να την βοηθήσουν με μεταφορά τεχνολογίας στην αναβάθμιση των πυροβόλων M-109 με κάννη των 8 μέτρων, στην αναβάθμιση των MLRS και την αποδέσμευση όπλων όπως ρουκέτες για τα MLRS και Deep strike, αεροπορικά όπλα JSOW, JASSM -ER, SDB 1-2, WCMD-ER, ναυτικούς πυραύλους SM-2 ER, και NSM και ρουκέτες leizer για τα αεροσκάφη, ελικόπτερα και UAV. 

Ε) να υποστηριξουν την Ελλάδα στην προσπάθεια της αρχικά και μέσω ΕΕ να ενωθεί με την βόρεια Μακεδονία και την Ιλιρία. Έπειτα και ανάλογα με τα συμφέροντα των ΗΠΑ και της Ελλάδας, εάν για οποιοδήποτε λόγο η Βουλγαρία επιλέξει την Ρωσία σαν πατρωνα, την βοήθεια στην Ελλάδα με σκοπό την απελευθέρωση της ανατολικής Ρωμυλίας. 

ΣΤ) να υποστηρίξουν ή να κωφεύσουν σε περίπτωση Ελληνικής επέμβασης σε κράτη όπως Λιβύη,  Συρία, Μαρόκο κλπ. 

Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί
Η Τουρκία πρέπει να διαλυθεί
Πρέπει να γίνει επανελληνοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου