Σελίδες

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Οι ηλίθιοι που θέλουν να το παίξουν μεγαλοπαραγωγοί

Χτες με έκπληξη στην Θεσσαλονίκη ακούσαμε την συνέντευξη που έδωσε στο ραδιόφωνο 98.00 στις περίπου 16:00 ώρα ένας αγρότης της πανελλήνιας ομοσπονδίας αγροτών. Μίλησε για τα προβλήματα που έχει ο αγροτικός κλάδος και ανέφερε τρόπους αντιμετώπισης της κρίσης. Όμως όλα αυτά τα προβλήματα που ανέφερε, κανένα δεν ήταν ουσιώδες και αυτό που ουσιαστικά ζητούσε εμμέσως πλην σαφώς ήταν κρατική χρηματοδότηση. 

Τα προβλήματα που ανέφερε ήταν :
 
Η χαμηλή τιμή στο κρέας και το γάλα και η ανάγκη (σύμφωνα με αυτόν) διατήρησης σταθερής τιμής.

Η έλλειψη εργατικών χεριών, γιατί φέτος οι Αλβανοί κατευθύνθηκαν προς Ιταλία μεριά (αυτό δεν το ανέφερε, αλλά είναι γνωστό)

Η προσφορά από μια ΜΚΟ ατόμων από το Μπαγκλαντές ή το Πακιστάν με 450€/μήνα. 

Τον χαρακτηρίζουμε ηλίθιο, γιατί : 
1) Αφού ρε μεγάλε πρόεδρε της λεγόμενης πανελλήνιας ομοσπονδίας αγροτών , θέλετε να το παίξετε μεγαλοεπιχειρηματίες και μεγαλοπαραγωγοί τότε αφού είσαστε τόσο Large πληρώστε περισσότερο τους Αλβανούς ή πάρτε Έλληνες στην θέση τους. Αλλά εσείς επειδή θέλετε να έχετε την τζιπάρα και να τρώτε τα λεφτά σας στις γκόμενες , γι'αυτό πέρνετε Αλβανούς, που τους πληρώνετε λιγότερα και τους έχετε να δουλεύουν σαν σκλάβοι , και γι'αυτό θέλετε να πάρετε και Πακιστανούς , υπονομεύοντας την εθνική ασφάλεια και ουσιαστικά το μέλλον των άνεργων παιδιών σας. 

2) αφού ρε μεγάλε θέλετε να το παίξετε μεγαλοεπιχειρηματίες και να έχετε μια τεράστια παραγωγή, δεν μπορεί το μυαλό σας να κατανοήσει ότι αυξάνοντας την προσφορά, με την ζήτηση να παραμένει στα ίδια επίπεδα, έχουμε αποτέλεσμα να μειώνεται η τιμή του προϊόντος σάς? Εμείς που δεν είμαστε μεγαλοεπιχειρηματίες, αφού δεν διαθέτουμε τόσο έξυπνο μυαλό, το καταλαβαίνουμε. Εσείς δεν το καταλαβαίνετε? 

3) δηλαδή ρε τεράστιες δεν μπορείς να καταλάβεις ότι έχουμε στην Ελλάδα ένα σορό αλλοεθνείς που μας ήρθαν και μπαστακόθηκαν εδώ παράνομα και με το έτσι θέλω. Και εσυ Φωστήρα θα φέρεις κόσμο από το Πακιστάν, θαρρείς και δεν έχουμε εδώ ανέργους για να διαλέξεις?  (αρχικά οι Πακιστανοί δεν δουλεύουν σε βαριές εργασίες, γι'αυτό και δεν τους προτιμούν στα beach bar το καλοκαίρι που υπάρχει έντονο πρόβλημα και θα μπορούν να εργαστούν σε αγροτικές εργασίες που είναι ακόμα ποιο βαριές δουλειές? Εμάς μας ξεπερνάει, αλλά ο φωστήρας πρόεδρος μάλλον θα ξέρει περισσότερα). 

4) εσείς οι φωστήρες διώχνετε τα παιδιά σας από τις αγροτικές εργασίες, για να προσλάβετε αλλοεθνείς, αδιαφορώντας για τα μακροπρόθεσμα αρνητικά αποτελέσματα αυτής της στρατηγικής που ακολουθείται. 

5) είπε και κάτι σωστό. Αυτοί που επένδυσαν σε νέες τεχνολογίες και πρότυπους τρόπους παραγωγής είναι αυτοί που χρωστούν τα περισσότερα και δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι. Εμ αγαπητέ Φωστήρα μεγαλοεπιχειρηματία , όταν έχει το κράτος να λειτουργεί ανθελληνικά ,τότε τι περιμένεις. Δηλαδή ο Ολλανδός που σου πουλάει φύκια και μεταξωτές κορδέλες για χρυσό, χαζός είναι να χάσει την παραγωγή του. Έτσι έκαναν και στους Ινδιάνους της Αμερικής και αγόραζαν τα χωράφια τους για πολύχρωμες χάντρες. 

6) ζήτησε να υπάρχουν περισσότερα αγροτικά σχολεία. Εάν είναι αγαπητέ να διδάσκουν στα αγροτικά σχολεία τον δικό σου τον τρόπο σκέψης, καλύτερα να πάμε να αυτοκτονίσουμε μαζικός.

Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί
Η Τουρκία πρέπει να διαλυθεί
Πρέπει να γίνει επανελληνοποίηση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου