Σελίδες

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Από την εχθροπάθεια στην εχθροφιλία

Ο αντιρατσιστικός νόμος, για τον οποίο έγινε μεγάλη συζήτηση στα μέσα μαζικής αποπληροφόρησης και τελικά πέρασε από την μισελληνική Βουλή, ουσιαστικά αποτελεί τον νόμο περί εχθροπάθειας όπως έχει ονομαστεί σε άλλες χώρες. Σε αυτόν τον νόμο τιμωρείται όποιος τολμάει να  έχει αντίθετη γνώμη από την καθώς πρέπει γνώμη του κατεστημένου καθεστώτος. Με βάση αυτόν τον νόμο δεν πρέπει να θεωρείς ότι κάποιος άλλος λαός, κάποια άλλη κουλτούρα ή γενικά κάποιος διαφορετικός από εσένα σε επιβουλεύεται, το οποίο είναι θεμελιωδώς λάθος, αφού ακόμα και ανάμεσα στις επιχειρήσεις και στην ελεύθερη αγορά υπάρχει άλλοτε φανερή άλλοτε υπόγεια αντιπαλότητα. Η αντιπαλότητα υπάρχει και ανάμεσα σε γείτονες, και ανάμεσα σε περιοχές, και στον αθλητισμό, γενικότερα ανάμεσα στα είδη της φύσεως οπότε είναι αφύσικο να μην υπάρχει ανάμεσα σε κράτη και λαούς. 

Όταν θα πάρουμε εμείς την εξουσία στα χέρια μας θα θεσπίσουμε έναν διαφορετικό νόμο, ο οποίος θα ποινικοποιεί την εχθροφιλία. Δεν μπορείς να είσαι πολίτης ενός κράτους και να είσαι φίλος με εχθρικό κράτος από εσένα. Αυτό γιατί σε όλους τους τομείς το δικό σου συμφέρον ταυτίζεται με το συμφέρον του κράτους και του έθνους στο οποίο ανήκεις. Η εχθροφιλία αναγκάζει το δικό σου Έθνος και Λαό να βρίσκεται σε μειωνεκτική θέση απέναντι στα άλλα έθνη και λαούς, και ουσιαστικά στερεί πόρους από την οικονομία, την εθνική καθαρότητα, τον τομέα της ασφάλειας και των μελλοντικών γενεών της Ελλάδος, μεταβιβάζοντας αυτές στον εχθρό. 

Το νομοσχέδιο θα γραφτεί και θα αναλυθεί από τώρα , με σκοπό όταν θα αποκτήσουμε την εξουσία να γίνει νόμος του κράτους. Μέχρι να γίνει αυτό, ο νόμος θα ισχύει για τα δικά μας μέλη της Ελληνικής κοινότητας. 

Υ.Γ με αυτόν τον νόμο θα καταφέρουμε οποίος στρατιωτικός αγοράζει φυστίκια Τουρκίας για τα Κ.Ψ.Μ να τιμωρείται. Όποιος στρατιωτικός αγοράζει λάστιχα Τουρκίας για τα αυτοκίνητα του στρατού να αποπέμπεται. Όποιος δημόσιος υπάλληλος οργανώνει εκδρομές για τους συνταξιούχους δημοσίους υπαλλήλους στη Βουλγαρία να τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο. 

Η Τουρκία πρέπει να διαλυθεί
Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί 
Πρέπει να γίνει επανελληνοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου