Σελίδες

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Δεν ειναι εύκολο πράγμα ο στρατιώτης να φονεύσει

Ασχέτως με το τι διδασκόμαστε στα σχολεία, ότι ο άνθρωπος είναι το μοναδικό ζώο που μπορεί να σκοτώσει το είδος του και άλλες τέτοιες φιλοειρηνικές πομφόλυγες που στόχο έχουν να μας μαλακώσουν, ο φόνος ενός ανθρώπου είναι μια πραγματικά πολύ δύσκολη υπόθεση.

Αρχικώς μελετητές της μάχης του Βατερλώ διαπίστωσαν ότι με βάση τις παραμέτρους της μάχης έπρεπε να υπήρχαν πόλοι περισσότεροι νεκροί. Έπειτα στον Β Παγκοσμίο πόλεμο έγιναν σημαντικές έρευνες και εκεί διαπίστωσαν ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των Αμερικανών στρατιωτών δεν μπορούσε να σκοτώσει τον αντίπαλο ακόμα και όταν κινδύνευε η ζωή του. Γενικά το να ασκήσει ένας μέσος άνθρωπος ακραία βία σε συνάνθρωπο είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο εγχείρημα το οποίο όμως μπορεί να βελτιωθεί εάν απομακρύνεις τον άνθρωπο από το θύμα, όπως κάνει η σύγχρονη τεχνολογία, με τα ρομπότ ή τα αεροσκάφη.

Στην προπαγάνδα του Γεωργαλά αναφέρει ότι σύμφωνα με σοβιετικές έρευνες στην Ελλάδα εμφανίζονται περισσότεροι κυνηγοί σε σχέση με τις άλλες χώρες. Αυτό θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα οι Έλληνες αναλογικά με τους άλλους  λαούς να μπορούν καλύτερα να λειτουργήσουν σε καταστάσεις ακραίες όπως είναι ένας πόλεμος.

Αυτό αρχικά θα πρέπει να μας ενθαρρύνει στο ότι υπάρχει πλεονεκτήμα σε σχέση με τον αντίπαλο, αλλά δεν πρέπει να μας καθησυχάζει.
Πρέπει να υπάρχει μόνιμη και συνεχή εκπαίδευση και στον πραγματικό πόλεμο και στον προπαγανδιστικό. Δεν αρκεί μόνο εμείς να μπορούμε να προκαλέσουμε ζημιά θα πρέπει και οι αντίπαλοι να καταστούν ανίκανοι να μας προκαλέσουν.

Η Τουρκία πρέπει να διαλυθεί
Η Ευρώπη πρέπει να καταστρέφει
Πρέπει να γίνει Επανελληνοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου