Σελίδες

Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Μαλακοί Ρωμιοί τα ψέμματα τελειώσαν

Σύμφωνα με την "έγκριτη"και συστημική ιστοσελίδα:

 http://www.defence-point.gr/news/o-chrismos-tou-k-presvi-tzefri-paiat-apo-to-mantio-ton-delfon 

Η εσκεμμένη διατύπωση του πρέσβη των ΗΠΑ εμπεριείχε εντός της το σαφές μήνυμα-προειδοποίηση πως η Ουάσιγκτον δεν είναι σε θέση να αποτρέψει μια στρατιωτική εμπλοκή μεταξύ των δύο χωρών Ελλάδας και Τουρκίας.

Κάτι τέτοιο για την ΙΕΡΑΚΣ δεν είναι νέο, αντίθετα τα πρώτα δείγματα έκαναν την εμφανησή τους εδώ και μια πενταετία σίγουρα, αλλά για τους συστημικούς σφουγγοκωλάριους της Δύσης και για αυτούς που ευαγγελίζονται βυζαντινές αυτοκρατορίες με τις ευλογίες της μαμάς Ρωσίας ίσως πέφτουν από τα σύννεφα. 

Τώρα μαλακοί Ρωμιοί ήρθε η ώρα να ξεσκεπαστείτε από το στρώμα, να πλήνετε καλά το πρόσωπό σας, να ξυπνήσετε από την νιρβάνα και να αντιμετωπίσεται την κατάσταση ως είναι και όχι όπως θέλατε να πιστεύεται ότι είναι.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει μετά την μη απελευθέρωση των δύο ρωμιών στρατιωτών είναι το άμεσο κλείσιμο των συνόρων. Έπειτα η άμεση απέλλαση των λαθροεποίκων και εάν δεν επιθυμούν ο υποχρεωτικός εγκλεισμός τους σε άγονη και ακατοίκητη βραχονησίδα με την προσφορά εκ μέρους τη Ελλάδος ένα αντίσκηνο και μια κουβέρτα (μην μας πούνε ότι δεν είμαστε και φιλεύσπλαχνοι). Άμεσο ξεκίνημα συνομιλιών και συμμαχιών με χώρες της Λατινικής Αμερικής, Αφρικής, Ινδίας, Κίνας και γενικότερα χώρες που ο μειωπικός τρόπος σκέψης του δοσίλογου πολιτικού συστήματος δεν μπορούσε να αντιληφθεί .

Έπειτα η άμεση έξοδο από το Ευρώ και η υοθέτηση Ελληνικού νομίσματος. Ταυτόχρονα το κλείσιμο των συννόρων, η επιβολή δασμών στα εισαγώμενα και η αλλαγή των νόμων της ΕΕ που μας κατέστησε μη παραγωγικούς.  Επίσης η δήμευση μέρους της περιουσίας των συστημικών λακέδων και των δικαστικών αρχών που ουσιαστικά συνηγορούσαν με την στάση τους στην καταστροφή της Ελλάδος και των Ελλήνων και πολλές φορές κέρδιζαν από αυτήν. Σε περίπτωση πολέμου οι ιερείς της χριστιανικής αίρεσης θα πρέπει να τοποθετηθούν στην πρώτη γραμμή, γιατί τόσα χρόνια ενώ αμείβονται, εχουν μόνο δικαιώματα και δεν έχουν υποχρεώσεις. Εκτός αυτού ιερός σημαίνει δυνατός, άρα εάν δεν πάει ο δυνατός στον πόλεμο ποιός θα πάει?

Θα πρέπει αναγκαστικά οι Έλληνες να κάνουν πολλά παιδιά. Όποιος δεν κάνει, είτε μπορεί είτε δεν μπορεί, θα πλειρώνει μεγαλύτερο φόρο με σκοπό τα χρήματα να πηγαίνουν σε αυτούς που έχουν παιδιά, αλλά δεν μπορούν να τα συντηρήσουν. Η υποχρεωτική δημιουργία αμυντικής βιομηχανίας, ο καθαρισμός των πανεπιστημίων και η ένοπλη φυλαξή τους, όπως και η εκπαίδευση των Ελλήνων παιδιών για να γίνουν σωστοί πολίτες και σκληροί ρεαλιστές με γνώση ιστορίας όπως είναι και όχι όπως θέλουν να είναι, θα πρέπει να είναι στις προτεραιώτητες της Ελληνικής επαναστατικής κυβέρνησης.

Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί
Η Τουρκία πρέπει να διαλυθεί
Πρέπει να γίνει επανελληνοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου