Σελίδες

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Ο ΙΕΡΑΚΣ προτείνει ο κ. Βαρουφάκης να περάσει από ειδικό δικαστήριο.


Οι επαναστατικές εθνικοαπελευθερωτικές δυνάμεις του ΙΕΡΑΚΣ προτείνουν τον κ. Βαρουφάκη για παραπομπή σε λαϊκό δικαστήριο με την κατηγορία :

 
Εγκληματική αμέλεια σε οικονομικού τύπου πολεμικές επιχειρήσεις που αγγίζει τα όρια του εθνικού μειοδότη. Δεν μπορεί ο κ. Βαρουφάκης να πηγαίνει να διαπραγματευτεί στις βριξέλες και να έχει στο τσαντάκι του μόνο το PLAN A (όπως συνηθίζει να το λέει) και το PLAN B. Ο στρατηγός οικονομικού πολέμου της ανεξάρτητης Ελλάδος πρέπει να έχει PLAN C, PLAN D, PLAN E,......... PLAN Ω για να πει ότι κάνει σοβαρή δουλειά απέναντι στο ποιο ιστορικό και ποιο ιερό έθνος της γης.
 
Η δεύτερη κατηγορία είναι ότι δεν είναι σωστός ο τρόπος αντιμετώπισης των κοινοβουλευτικών αχυράνθρωπων της παρούσης και της προηγουμένης κυβέρνησης από πλευράς προπαγάνδας του ίδιου του πρώην υπουργού οικονομικών. Αντί να τους κατηγορεί με λύσσα και θυμό για καταστροφή της εθνικής οικονομίας και παραγωγικής βάσης, και υπηρέτες του μισελληνικού κεφαλαίου που θέλουν να κάνουν βιολογική εθνοκάθαρση τον Ελληνικό Λαό, να τους κατηγορεί για ευροραγιαδισμό, και φιλομνημονιακή στάση, δέχεται να τον διαπομπεύουν και να τον παρουσιάζουν σαν προδότη, και να προτρέπουν το ειδικό δικαστήριο να τον βάλει φυλακή.

Αυτοί που τόσα χρόνια έγλειφαν τα ούρα των Γερμανών, αυτοί που τα έπαιρνα από τις γερμανικές εταιρείες, αυτοί που έστησαν τους Έλληνες πατριώτες στον τοίχο, αυτοί που απογύμνωσαν τον Έλληνα από την παιδεία του και την γλώσσα του, αυτοί που αποψίλωσαν τα δάση για να τα κάνουν βίλες, αυτοί των οποίων οι παππούδες τους συνεργάστηκαν με τον Γερμανό, ή τον Ρώσο, ή τον Γάλλο, ή τον Άγγλο κατακτητή, αυτοί που σήμερα για 30 αργύρια γίνονται οι σφουγκοκωλάριοι του συστήματος και ξεπουλάνε τον Ελληνισμό, αυτοί που έχουν ακραία αντιδημοκρατική στάση και αντισυνταγματική θεώρηση των πραγμάτων για αυτούς δεν θα υπάρξει κανένα έλεος. Η μάχη θα είναι αδυσώπητη και αβυσσαλέα. Κομμάτια από τα λαρύγγια τους θα κοσμούν τα δόντια των πεινασμένων για εκδίκηση και δικαιοσύνη Ελλήνων επαναστατών.

Η τρίτη κατηγορία είναι ότι ενώ πολύ σωστά διαβλέπει ότι το ευρώ βαράει διάλυση, συνεχίζει την χαλαρή ρητορική, και με την στάση του υπονομεύει τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών, των Ελληνικών επιχειρήσεων και των Ελληνικών παραγωγικών δυνάμεων.
 
Δεν δεχόμαστε από κανέναν να υβρίζει το εθνικό νόμισμα. Εθνικό νόμισμα σημαίνει εθνική ανεξαρτησία. Εθνικό νόμισμα σημαίνει λαϊκή κυριαρχία. Εθνικό νόμισμα σημαίνει εθνική υπερηφάνεια. Εθνικό νόμισμα σημαίνει Δημοκρατία. Εθνικό νόμισμα σημαίνει εθνική αξιοπρέπεια. Εθνικό νόμισμα σημαίνει ισχυρές ένοπλες δυνάμεις. Εθνικό νόμισμα σημαίνει Ελληνική συνέχεια. Εθνικό νόμισμα σημαίνει νομισματική ευελιξία. Εθνικό νόμισμα σημαίνει μείωση της ανεργίας. Εθνικό νόμισμα σημαίνει κοινωνικό κράτος. Εθνικό νόμισμα σημαίνει Ελλάδα και Έλληνες.
 
Ευρώ σημαίνει μνημόνια, λιτότητα, ραγιάδισμός, υπήκοοι, διαφθορά και αργός θάνατος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου