Σελίδες

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Μπαίνω στο facebook μερικές ώρες την ημέρα, για να νομίζει ο κόσμος ότι κάνω και κάτι άλλο εκτός από το να βλέπω τηλεόραση

Στο προχθεσινό δημοψήφισμα εκτός από μια φοβερή νίκη του Λαού απέναντι στην προπαγάνδα φόβου των δανειστών, έγινε και το εξής πρωτοποριακό. Ήταν η πρώτη νίκη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης απέναντι στο μονοπώλιο των μέσων μαζικής εξαπάτησης (γιατί ενημέρωσης έχουν πάψει προ πολλού να είναι).




Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολύ έντεχνα χτυπάει το παραπάνω σκίτσο του ΑΡΚΑ, προτρέποντας υποδόρια τον κόσμο να μην χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα το facebook. Βασική αρχή της προπαγάνδας (και γενικότερα του πολέμου)  είναι αρχικά να αποκτήσεις επικοινωνιακή υπεροχή, αλλά και αν μπορείς ή όσο μπορείς να αποκλίσεις τον αντίπαλο από το να αναπαράγει τα «μιμιδιό» του. Πάνω σε αυτήν την αρχή, εάν κρίνουμε από την χρονική περίοδο δημοσίευσης του,  κινείται το εν λόγο σκίτσο προσπαθεί να αποτρέψει τον κόσμο από το να χρησιμοποιεί τα κοινωνικά δίκτυα, εφόσον αυτά δεν μπορούν ή δεν δύναται μέχρι στιγμής να ελέγθουν από  το καθεστώς της τυραννικής κομματοκρατίας.

Καλός ή κακός όλοι στην κοινωνική συναναστροφή μας κάνουμε προπαγάνδα τις ιδέες μας.

Ο εν λόγο σκιτσογράφος ενδέχεται:

Α)  να εκφράζει την άποψη του.

Β)  να αμείβετε για αυτόν τον σκοπό, δηλαδή να είναι στρατευμένος σκιτσογράφος.

Γ)  να εκφράζει την άποψη του, αλλά και να αμείβεται για αυτό, γιατί αυτή η άποψη να συμφέρει την τυραννική κομματοκρατία.

Το αποτέλεσμα για την πατριωτική παράταξη είναι το ίδιο. Χτυπάει μέσω της σάτιρας τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του Λαού ενάντια στο μισελληνικό καθεστώς της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ως κύριο όπλο του χρησιμοποιεί την υποτιθέμενη λογική. Υποτιθέμενη γιατί η λογική δεν σταματάει στην πρώτη κίνηση, και η κάθε ενέργεια δεν έχει μόνο μια συνέπεια. Η κάθε ενέργεια έχει ένα ντόμινο συνεπειών που πολλές φορές δεν είναι ευδιάκριτες από τον μέσο όρο των πολιτών, είτε διότι δεν γνωρίζουν ακριβώς την κατάσταση, είτε διότι δεν έχουν μάθει να σκέφτονται κατ αυτόν τον τρόπο. Για τους πατριώτες αγωνιστές σε περίοδο πολέμου, όπως αυτήν που βιώνουμε σήμερα ο ΑΡΚΑΣ και ο οποιοσδήποτε αστός που είναι υπέρ της ΕΕ ή υπέρ αυτών που πρεσβεύει ή αντιπροσωπεύει η ΕΕ είναι εχθρός, ραγιάς, τουρκόσπορος, γερμανοτσολιάς, φασίστας, ανθέλληνας, προδότης, μισέλληνας, κατακτητής, αντιδημοκράτης υπάνθρωπος κ.λ.π.

Οπωσδήποτε αυτό που υπηρετούμε είναι η ελευθερία λόγου και έκφρασης, αλλά σε ειρηνικές περιόδους.

 Η ελευθερία λόγου και έκφρασης του εχθρού σε πολεμική περίοδο, είναι όπλο που στρέφεται εναντίων μας και πρέπει εάν γίνεται να φιμωθεί, εάν δεν γίνεται να περιοριστεί και εάν πάλι δεν γίνεται τότε να δυσφημιστεί.   

Οι Έλληνες πολεμιστές επαναστάτες πρέπει να διδαχθούν από τους νικητές των ιστορικών αναμετρήσεων. Πρέπει να διδαχθούν από τον τρόπο που πολέμησαν οι χριστιανοί την επιστήμη τον μεσαίωνα, και που παρόλο που είχε συνέπειες και για τους ίδιους αυτοί συνέχιζαν. Πρέπει να διδαχθούν από την επιλεκτική πληροφόρηση ή παραπληροφόρηση των κουμουνιστών Ρώσων και την επιλεκτική προώθηση βιβλίων, συγγραμμάτων, επιστημονικών θεωριών και επιστημόνων από την σοβιετική υπηρεσία ραδιοφωνίας όπως μας την περιγράφει ο Γεωργαλάς στο βιβλίο του «προπαγάνδα». Πρέπει να διδαχθούμε ακόμα και από τους Τζιχατιστές, που αυτήν την στιγμή κερδίζουν, τον τρόπο που συμπεριφέρθηκαν απέναντι στην σάτιρα και το πόσο σημαντικό για αυτούς ήταν η επίθεση στον εν λόγο τύπο.  Προσοχή όμως δεν πρέπει να υιοθετήσουμε σε καμία περίπτωση  την βλακώδη αντίδραση των ηγετών της ΕΕ που με την στάση τους έδειξαν ότι είναι αδύναμοι απέναντι στους τζιχατιστές. Πρέπει να διδαχθούμε από τους Εβραίους το πόσο σημαντική θεωρούν την οικονομική και τραπεζική δύναμη και την δύναμη των ΜΜΕ, να αναλύσουμε τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών, να τα αντιγράψουμε, να τα εξελίξουμε και να βρούμε και μεθόδους αντιμετώπισης τους.

Είναι χρέος των Ελλήνων πατριωτών πολεμιστών να ανακαλύπτουν κάθε είδους  ασύμμετρες απειλές που μπορεί να προέλθουν από τον οποιονδήποτε και από οπουδήποτε και να τις χτυπάνε εν τη γενέσει τους.


Η προπαγάνδα είναι μια μη στρατιωτική πολεμική επιχείρηση, τα αποτελέσματα της όμως είναι πραγματικοί θάνατοι, αλλαγές συνόρων, ιδιοκτησιών και ισορροπιών και στην δική μας περίπτωση αφανισμός του Ελληνικού Έθνους και κατ επέκταση του ελεύθερου ανθρώπου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου