Σελίδες

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Πόλεμος πατήρ πάντων




Η καινούρια προσπάθεια ανάκτησης εθνικής κυριαρχίας δεν θα πρέπει να ονομαστεί επανάσταση, αλλά ανοιχτός πόλεμος. Η επανάσταση είναι εσωτερική διαδικασία της κάθε χώρας, πράγμα που σημαίνει ότι οι με βάση το διεθνές δίκαιο οι περιουσίες διατηρούνται. Σε αυτό όμως θα χρειαστούμε και την ειδική συμβουλή του νομικού τομέα του ΙΕΡΑΚΣ.  Ο πόλεμος όμως εναντίων της επιβληθείσας χριστιανικής αίρεσης που μας έχει επιβληθεί πριν από 2000 περίπου χρόνια και μας κρατάει υπόδουλους πνευματικά, νομικά και οικονομικά, δηλώνει ότι θα γίνουν αλλαγές και στον τομέα της ιδιοκτησίας. 



Οι Έλληνες σήμερα δέχονται μια απίστευτη επίθεση στις περιουσίες τους ενώ προηγουμένως δέχθηκαν μια απίστευτη επίθεση στα ήθη, έθιμα και ιστορικές μνήμες. Όποιος αναλύσει τον τρόπο επίθεσης σε κάθε οργάνωση που ήταν Ελληνοκεντρική, οικολογική, ζωοφιλική,  κ.λ.π. θα παρατηρήσει ότι έγινε με τους εξής τρόπους. Είτε μέσω εισοδισμού και άλωσης της οργάνωσης εκ των έσω με αποτέλεσμα αυτή να αποκτήσει έναν γέλιο πρόεδρο που να επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια  και ουσιαστικά να καίει την προσπάθεια, είτε μέσω χρηματοδότησης πολλών τέτοιων οργανισμών με σκοπό η δυναμική της ελληνοκεντρικής οργάνωσης να διαχυθεί.


Ο πόλεμος που θα ακολουθήσει θα πρέπει να έχει τα χαρακτηριστικά της εγχείρησης του καρκίνου. Αφού γίνεται εγχείρηση και ανοίγεται ο ασθενής, ο καρκίνος πρέπει να ξεριζωθεί ολόκληρος. Επίσης πρέπει να εφαρμοστεί για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα χημειοθεραπεία με σκοπό οι ελεύθεροι καρκίνοι να εξαλείφουν. Αυτό πετυχαίνεται εάν ελεγθούν έστω και οριακά τα ΜΜΕ και με αυτόν τον τρόπο καταφέρουν οι πατριωτικές δυνάμεις να εκπαιδεύσουν τον κόσμο. Επίσης θα πρέπει οι νέες μυστικές υπηρεσίες της ελεύθερης κυβέρνησης να προβλέψουν και να μηχανευθούν τι θα κάνει ο εχθρός πριν να το κάνει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου