Σελίδες

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Πώς θα πρέπει να λειτουργήσουν οι πατριωτικές δυνάμεις για να επιτύχουν την νίκη.




Το πολεμικό συμβούλιο των Ελληνοκεντρικών δυνάμεων συνέρχεται σε μυστική τοποθεσία. Ο σκοπός αυτής της συγκέντρωσης είναι να οριστεί η υψηλή στρατηγική που θα πρέπει να ακολουθηθεί για την επιτυχή έκβαση του πολέμου κατά των μισανθρώπων, ρατσιστών, παράσιτων που τώρα ελέγχουν το κόσμημα που λέγεται γαία.


Το συμβούλιο αποτελείται από επιστήμονες διάφορων κλάδων φυσικούς, χημικούς, μαθηματικούς, μηχανολόγους, ηλεκτρολόγους, βιολόγους, οικονομολόγους, αρχαιολόγους, ιστορικούς, θεολόγους, ψυχολόγους και κοινωνιολόγους. Ξεκινάει ένας γέροντας την ομιλία του.

Η σκοπιμότητα αυτής της συγκέντρωσης είναι να ορίσουμε την υψηλή στρατηγική και την ιδεολογική κατεύθυνση που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι Ελληνοκεντρικές δυνάμεις για να έχουν αποτέλεσμα, έναντι του τρομακτικού ενδεχομένου της μαζικής καταστροφής του ανθρωπίνου γένους από διάφορες αιτίες. Οι αιτίες αυτές μπορεί να είναι πολεμικές (παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος ή πολλοί μικροί κατά τόπους πόλεμοι που όμως θα φέρουν το ίδιο αποτέλεσμα) μπορεί να είναι οικολογικές (πολύ μεγάλες οικολογικές καταστροφές που θα καταστήσουν τον πλανήτη γη μη βιώσιμο)  ή μπορεί να είναι κοινωνικές (καταστάσεις όπου οι λαοί θα βρίσκονται σε μια μόνιμη κατάσταση πολέμου και δεν θα μπορεί να αναπτυχθεί και να επιζήσει ο άνθρωπος σαν υπόσταση).

Κύριος λόγος αυτού του ενδιαφέροντος από την κοινότητα μας είναι ότι μια επιθετική και μισανθρωπική ιδεολογία έχει εξαπλωθεί στον κόσμο σαν ιός, και με το πρόσχημα της αγάπης έχει καταφέρει να νομοθετήσει για τον εαυτό της πλεονεκτήματα και δικαιώματα που δεν συνάγουν με τους θεσμούς του ανθρωπισμού τους οποίους η κοινότητα μας υποστηρίζει. Επίσης διεξάγει συνεχώς πολεμικές αντιπαραθέσεις με διάφορα προσχήματα με σκοπό την καταβαράθρωση του βιοτικού επιπέδου του εκάστοτε λαού με απώτερο σκοπό να είναι εύκολα διαχειρίσημος. Αυτό όπως όλοι γνωρίζεται αποτελεί ευθεία απειλή προς όλη την ανθρωπότητα, διότι οι ζωές που χάνονται και κυρίως η καταστροφή του περιβάλλοντος στο οποίο όλοι ζούμε και αναπνέουμε θα αποτελέσει μείζων πρόβλημα στο εγγύς μέλλον και πρέπει να σταματήσει.

Οι Έλληνες πρωτοπόροι στη εξέλιξη της ανθρωπότητας πρέπει να πρωτοτυπήσουμε και στην άμυνά της. Σήμερα έχουμε να  αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα του αφανισμού της ανθρωπότητας με επιτυχία, διαφορετικά το μέλλον της ανθρωπίνου υπάρξεως είναι αμφίβολο. Η Νίκη σύμφωνα με τα έθιμα μας, θα επιτευχθεί μέσω του Οδυσσειακού πνεύματος που μας διακρίνει, γιατί μια ευθεία αντιπαράθεση με το τέρας που έχει φτιαχτεί από τους υπάνθρωπους είναι πραγματική αυτοκτονία. 

Σας καλέσαμε εδώ σήμερα για να γίνει εκθέσετε με σαφήνεια της απόψεις σας περί τι θεσμούς χρησιμοποιεί ο εχθρός και πως τους ελέγχει. Μόλις χαρτογραφήσουμε τον τρόπο λειτουργίας του, θα αντιπαραθέσουμε πιθανά αντίμετρα και θα επιλέξουμε μεθόδους με τις οποίες θα επιφέρουμε το ποθητό  αποτέλεσμα. Ο εχθρός είναι δυνατός, αλλά δεν είναι αήττητος και ο σκοπός μας είναι πανανθρώπινος και ιερός. Τέλος θα παρακαλούσα τους επιστήμονες να μην πλατειάζουν και να επικεντρωθούν στα σημεία κλειδιά που ελέγχει ο εχθρός και που μπορεί να είναι χρήσιμα στον αγώνα. Θέλουμε τόλμη και αρετή.


Τον λόγο έχει ο κοινωνικός ψυχολόγος και μηχανικός Νικόμαχος ……..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου