Σελίδες

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ DE FACTO ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗ.



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ DE FACTO ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗ 

Ο κατοχικός δήμαρχος Μπουτάρης έπειτα από τη δημοσιοποίηση φωτογραφίας στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος να είναι - στη διάρκεια εκδήλωσης- μπροστά από πανό στο οποίο αναγράφεται «Οικονομικό Επιμελητήριο Μακεδονίας» ουσιαστικά αναγνωρίζει de facto το τεχνητό κρατίδιο Σκόπια σαν Μακεδονία. 

Πάγια θέση της ΙΕΡΑΚΣ είναι ότι ο εν λόγω ανθέλληνας πρέπει να λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη και να τιμωρηθεί παραδειγματικά ως προδότης σε καιρό ιδεολογικού πολέμου αρχικά για την φασιστική προσπάθεια ομογενοποίησης των τεσσάρων μειονοτήτων του τεχνητού κρατιδίου των Σκοπίων (Αλβανοί, Έλληνες, Βούλγαροι και Ρομά) και στην προσπάθεια δημιουργίας κοινής ταυτότητας και έπειτα για την προσπάθεια δημιουργίας ανθελληνικού μετώπου στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας.  

Η ΙΕΡΑΚΣ στα πλαίσια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του δικαιώματος του αυτοπροσδιορισμού των ατόμων και των φυλών σκοπεύει να πραγματοποιήσει εκδήλωση για την ανεξαρτητοποίηση των Αλβανών, των Βουλγαρών και των Ελλήνων των τεχνητού μορφώματος των Σκοπίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου