Σελίδες

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ



Ο ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ


Οι φιλελεύθερες και προοδευτικές σκέψεις του ανθέλληνα Μπουτάρη είναι μόνο για τους Τούρκους, τους Εβραίους και τους Γάλλους πολίτες αυτού του τόπου. Για τους Έλληνες ο κ. Μπουτάρης δεν έχει καλή άποψη για αυτό τον λόγο  καταργεί τις ελεύθερες θέσεις παρκαρίσματος και σαν δεύτερη τρόικα τους επιβάλει με το έτσι θέλω ή να πουλήσουν τα αυτοκίνητα ή να τα παρκάρουν εκτός Δήμου γιατί λεφτά για παρκινγκ δεν υπάρχουν.

 Για να είμαστε ακριβοδίκαιοί το κακό ξεκίνησε από τον φυλακόβιο προκάτοχό του που έβαλε κολονάκια στον χώρο του πανεπιστημίου (με το πρόσχημα του ποδηλατοδρόμου που δεν ξεκινάει από πουθενά και δεν καταλήγει πουθενά), έτσι ώστε καθηγητές και φοιτητές να αναγκάζονται για την μετάβασή τους στον ιερό χώρο της εκπαίδευσης, να αφήσουν  τα οχήματα τους σε μισθωμένα παρκινγκ που δημιουργήθηκαν εντός της πανεπιστημιακής κοινότητας. 

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο σημερινός δήμαρχος, αφού εν καιρώ μνημονίου βρήκε χρήματα για να αναπλάσει τον χώρο πλησίον του τούβλου στην μέση της θάλασσας (μεγάρου μουσικής) και να καταργήσει τον ελεύθερο χώρο που μέχρι τότε άφηνε ο κόσμος τα οχήματα του.

Η ΙΕΡ.A.K αντιπροτείνει ελεύθερες θέσεις στάθμευσης σε όλον τον δήμο που θα έχει πολλαπλό όφελος και για τους πολίτες, τους καταστηματάρχες  και τους τουρίστες (καλύτερες και ευκολότερες συνθήκες μεταφοράς με λιγότερα νεύρα)  δίνοντας τους εικόνα σοβαρής και οργανωμένης πόλης αντάξιας του Ελληνικού Κλασικού πολιτισμού και όχι χάβρας των ιουδαίων ή ανατολικής αγοράς όπως ονειρεύεται η κατοχική κυβέρνηση να μας καταντήσει.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου