Σελίδες

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡ.Α.Κ.Σ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΜΙΤΙΝΓΚ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ»



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡ.Α.Κ.Σ  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΜΙΤΙΝΓΚ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ» 

Η αναβολή του διεθνούς μιτινγκ κολύμβησης «21α Αλεξάνδρεια», 2 μόλις ημέρες πρίν την πραγματοποίηση τους και στον χρόνο που αυτή συντελείτε, είναι ένα πολλαπλό πλήγμα στον πολιτιστικό τομέα της Ελλάδος και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό.  Τα Αλεξάνδρεια είχαν προγραμματιστεί να γίνουν το Σαββατοκύριακο  (7-8/12) στη Θεσσαλονίκη στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο και ήταν η μεγαλύτερη κολυμβητική εκδήλωση που πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη. 

 Η αναβολή τους οφείλετε στο ότι το κολυμβητήριο στερείτε σχετικής άδειας (το κράτος δεν δίνει άδεια στο κράτος) . 

Δεν ενδιαφέρει τους υπεύθυνους ότι στο εξωτερικό η Ελλάδα στέλνει την εικόνα κράτους  «μπανανίας», που ακόμα και  μια μικρή σχετικά διεθνής εκδήλωση (έχουν πραγματοποιηθεί πολύ μεγαλύτερες) δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Οι υπεύθυνοι με αυτήν την πράξη στέλνουν μηνύματα σε όλους τους γονείς των παιδιών στην Ελλάδα να απομακρύνουν τα παιδιά τους από τον αθλητισμό στερώντας τους τα όνειρα και την προοπτική. Ο αθλητισμός είναι μια ασχολία που παράγει υγιής ανθρώπους και σωματικά και ψυχικά , και γλυτώνει τα σοβαρά κράτη από πολλά έξοδα στον τομέα της υγείας. Ακόμα δημιουργεί χαρακτήρα  ατόμου υπεύθυνου και ανεξάρτητου και προφυλάσσει πολλά παιδιά από τον σκόπελο των ναρκωτικών.

Τι απαντάμε εμείς στον οχετό παραπληροφόρησης και σκοταδισμού της κατοχικής κυβέρνησης 

1.Είναι  ύβρης απέναντι στον μεγαλύτερο στρατηλάτη όλων των εποχών, το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν απέναντι στη μνήμη του να το αναβάλουν, ενώ αντίθετα να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να τιμήσουν τους καταστροφείς του Ελληνικού πολιτισμού και της ελεύθερης σκέψης.

2.Είναι απαράδεκτο να έχουν δοθεί τόσα εκατομμύρια για την ανακατασκευή του Ποσειδωνίου ως αθλητική εγκατάσταση για το 2004 και να μην έχει γίνει πρόβλεψη για την άδεια.  Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι τώρα και όχι όταν χάσουν της εκλογές και να αναζητηθούν ευθύνες και στον διευθυντή (και μεγαλοεπιχειρηματία των ΜΜΕ)  του τούβλου στην μέση της θάλασσας που το ονόμασαν οι κατοχικές κυβερνήσεις μέγαρο μουσικής.

3.Για το κράτος όσο στοιχίζει η συντήρηση του κολυμβητηρίου τους 3 χειμερινούς μήνες τόσο στοιχίζουν και τόσο διαρκούν οι εργασίες για την αδειοδότηση. Δεν θα αφήσουμε την υγεία και τα όνειρα των έφηβων Ελλήνων να καταστραφούν, γιατί κάποιοι θέλουν να κάνουν τον αθλητισμό εμπόρευμα. Θέληση αν υπάρχει, τα άλλα γίνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου