Σελίδες

Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Κάποιος πρέπει του το βουλώσει

Πρέπει κάποιος να απαντήσει στον βουλιμικό ιπποπόταμο (και συγνώμη για τα συμπαθέστατα τετράποδα) ότι όταν υπήρχε πόλεμος μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας το Αιγαίο ήταν Ελληνική λίμνη. 

https://www.iefimerida.gr/politiki/benizelos-dilosi-karamanli-gia-aigaio

Επίσης να του εξηγήσει ότι εφόσον το Αιγαίο είναι Ελληνική λίμνη, και υδρογονάνθρακες θα βγάλει άμα γουστάρει ο Ελληνικός Λαός και θα κάνει τα μπάνια του όπου γουστάρει και θα ψαρεύει τα ψάρια του όπου γουστάρει μέσα στην Ελληνική Λίμνη. 


Όμως επειδή το πολιτικό σύστημα είναι πάρε τον έναν και βάρα τον άλλον και επειδή όλο το σύστημα έχει διαβρωθεί εκ των έσω, αυτό που πρέπει να γίνει είναι το εξής: 

1ον ένοπλη επανάσταση (όμως σε αυτήν την περίπτωση δεν είμαστε σαν την Γαλλία και την Ρωσία, και επειδή έχουμε πολλούς εχθρούς γύρω μας, μία επανάσταση εάν δεν γίνει πολύ γρήγορα και αποδοτικά θα επιφέρει εθνικά προβλήματα. Για αυτόν τον λόγο δεν προκρίνεται σήμερα ή τουλάχιστον τώρα)

2ον διάβρωση του συστήματος εκ των έσω. Εισοδισμό σε φορείς και μηχανισμούς και απαλλοτρίωση του συστήματος εκ των έσω. Αυτό είναι δυνατό, αλλά θα πάρει χρόνο, αν και λόγο οικονομικής ανέχειας (δεν υπάρχουν άτομα που θα μπουν για να φάνε, γιατί δεν υπάρχουν πολλά για φάγωμα) είναι ευκαιρία διείσδυσης από τις πατριωτικές δυνάμεις.

3ον συνδυασμός των παραπάνω. Με λίγο "τσαμπουκά" και λίγο "θράσος"  καθώς και με ταυτόχρονη συνεργασία πατριωτών, μπορούν οι πατριωτικές δυνάμεις να καταλάβουν περιοχές του εσωτερικού του διεφθαρμένου συστήματος και οι οποίες  να αποβούν μοιραίες για την πνευματική αφύπνισή μέρους του Λαού και στην συνέχεια για την ολική ανατροπή. 

Όμως οι πατριωτικές δυνάμεις πρέπει να μάθουν να σκέφτονται και να διαβάζουν. Αυτό γιατί τα πατριωτικά μημήδια είναι πολύ αδύνατα και σε περίπτωση μάχης ή αποφυγής θα επιλέξουν την αποφυγή. Όμως εάν κάποιος έχει τα πνευματικά επιχειρήματα τότε μπορεί να πείσει τον εαυτό του, αλλά και τους άλλους ότι έχει δίκαιο και να το διεκδικήσει ποιο δυναμικά. 


Η Τουρκία πρέπει να διαλυθεί 

Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί 

Πρέπει να γίνει επανελληνοποίηση. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου