Σελίδες

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Το βλαμένο ο Κούλης τα έχει χάσει.

 Την ίδια στιγμή που στην υποτονική ΔΕΘ Θεσσαλονίκης δεν υπάρχουν ιδιωτικές εταιρείες και οι κυρίως εκθέτες είναι από κρατικές εταιρείες ή ΜΚΟ, η επίσης κουτσή αντιπολίτευση και η δήθεν αριστερά του ΚΚΕ κάνει διαδηλώσεις απλά και μόνο για να χαλάνε τα παπούτσια τους οι δημόσιοι υπάλληλοι, την ίδια ώρα που ψηφίζεται ένας απάνθρωπος αντιεργατικός νόμος που επιτρέπει στα 16χρονα να εργάζονται σε μια χώρα που μαστίζεται από την ανεργεία και την ανέχεια, οι πραγματικές επαναστατικές δυνάμεις ετοιμάζονται για την μεγάλη αναμέτρηση. Ο ηλίθιος έφτασε να ξεπουλήσει μέχρι και τον ΔΕΔΔΗΕ, το κρατικό μονοπώλειο που ουσιαστικά αποτελεί έναν από τους πυλώνες της Ελλάδας.

Ο κούλης κατατρομαγμένος και με πλήθος κόσμου να τον γιουχάρει έχει γεμίσει την Θεσσαλονίκη με αστυνομικούς. Ξέρει από μέσα του ότι οι μέρες του είναι μετρημένες. Η αναποτελεσματικότητα των εμβολίων, σε συνάρτηση με την αναποτελεσματικότητα των αρίστων, που αποδείχθηκαν άχρηστοι, αλλά που έχουν στενές σχέσεις με την ρωμαϊκή αίρεση του εβραίου ραββίνου, σε συνδιασμό με την δεινή οικονομική θέση της Ελλάδος θα δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μείγμα που όταν σκάσει θα  συμπαρασύρει όλη μαζί την μετεπαναστατική βρώμα στον τάφο κυριολεκτικά και μεταφορικά. Εμείς αυτήν την έκρηξη θα την ενισχύσουμε. Είναι επικίνδυνος και πρέπει να φύγει, είτε από την εξουσία, είτε φυσικά.

 Μαζί του πρέπει να φύγει και ο  δήμαρχος της Θεσσαλονίκης που τον έχουν βάλει με μόνο σκοπό να φύγουν τα αρχαία από το μετρό της Θεσσαλονίκης, έτσι ώστε να μην θυμίζει τίποτα η Θεσσαλονίκη από το αρχαίο της μεγαλείο. Και αυτός έχει στενές σχέσεις με την ρωμαϊκή αίρεση. 


Πρέπει να γίνει Επανελληνοποίηση

Η Τουρκία πρέπει να διαλυθεί

Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου