Σελίδες

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Κωδική ονομασία επέκταση της ΑΟΖ

Σε ένα φανταστικό μέλλον 



Αγαπητοί μου στρατιώτες και συνέλληνες, σας μιλάει ο διοικητής του λόχου αμφιβίων καταδρομών.

Σήμερα έχουμε να ξεκινήσουμε μια σπουδαία επιχείρηση. Ασχέτως με την έκβαση του πολέμου στα άλλα μέτωπα, μας έχουνε αναθέσει μια επιχείρηση που μπορεί να αλλάξει τους όρους νίκη ή ήττα. Υπάρχουν κάποιες ακατοίκητες βραχονησίδες στα νότια παράλια της Μικράς Ασίας. Αυτές τις βραχονησίδες καλείστε να τις καταλάβετε και να τις κρατήσετε πάση θυσία. Εάν κερδίσουμε τον πόλεμο, θα καταφέρουμε με αυτήν την επιχείρηση να επεκτείνουμε την ΑΟΖ, αφού αυτές τις βραχονησίδες θα τις εποικίσουμε. Εάν χάσουμε στον πόλεμο , αυτές οι βραχονησίδες θα χρησιμοποιηθούν στις διαπραγματεύσεις.
Εσείς είστε 10 άτομα. Θα ταξιδέψετε με υποβρύχιο και οι 5 θα αποβιβάστηκε στην μια βραχονησίδα και οι άλλοι 5 στην άλλη βραχονησίδα. Εννοείται κινητά απαγορεύονται, καθώς επίσης απαγορεύεται και οτιδήποτε άλλο μπορεί να τραβήξει την προσοχή. Η επιχείρηση πρέπει να γίνει αόρατα και δίχως να το περιμένει κανένας. Η επιχείρηση βασίζεται στην μυστικότητα. Θα έχετε προμήθειες για 2 εβδομάδες και τον βασικό φόρτο από πυρομαχικά. Θα προσπαθήσετε να αποφύγετε με κάθε τρόπο την εμπλοκή με τον εχθρό, ή τουλάχιστον μέχρι να διαταχθείτε να το κάνετε. Από τους ασύρματους δεν θα εκπέμπετε, μόνο θα λαμβάνετε. Στόχος είναι μετά το πέρας του πολέμου να έχουμε παρουσία πάνω στις βραχονησίδες και να υψωθεί η Ελληνική σημαία. Για αυτόν τον λόγο , μόλις αποβιβαστείτε θα πρέπει να εφαρμόσετε τακτικές κάλυψης - απόκρυψης και όσο γίνετε στην αφανή πλευρά του νησιού. Προσέξτε τα φίδια. Προσέξτε την ατομική σας υγιεινή. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να αφιερώσουμε πολύτιμες δυνάμεις για να σας υποστηρίξουμε. Για όσο θα κρατήσει ο πόλεμος θα είσαστε μόνοι σας. Εάν κρατήσει πάνω από 3 εβδομάδες θα προσπαθήσουμε κάπως να σας εφοδιάσουμε. Εσείς εν το μεταξύ μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε για να επιβιώσετε.
Άμα βρείτε αντίσταση πάνω στη βραχονησίδα, θα γυρίσετε πίσω, και θα γίνει κανονική επιχείρηση. Εμάς μας ενδιαφέρει πρωταρχικά να πάμε κάτω από την μύτη τους . 5 άτομα στην βραχονησίδα μπορεί να φαίνεστε και σαν ομοφυλόφιλοι τουρίστες που κάνουν άουτινγκ, και ο πόλεμος τους εγκλώβισε στο νησί. Δεν ξέρω εάν αυτό θα γίνει πιστευτό, αλλά εάν δεν γίνει μπορείτε να κάνετε ότι πιστεύετε ότι είναι σωστό για την επιτυχή εκτέλεση της αποστολής. Άμα θέλετε μην πηγαίνετε ούτε με στρατιωτικές στολές.  Μας ενδιαφέρει η μυστικότητα, και καλό είναι να μην χρειαστεί  να σας βοηθήσουμε. Άμα θέλετε κρυφτείτε και μέσα στην γη. Έτσι και από αέρος δεν πρόκειται να σας εντοπίσουν. Εσείς θα αποφασίσετε.

Καλή επιτυχία κύριοι .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου