Σελίδες

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Συμμαχία με Γαλλία κατα Ιταλίας

Σαν τον φορέα της εθνεγερσίας λόγο ιστορίας (ναυτικός αποκλεισμός από Γαλλία, αποτυχημένη εκστρατεία στην Ταυρίδα, μικρασιατική καταστροφή) και λόγο πολιτικών πεποιθήσεων (δημοκρατία έναντι αριστοκρατίας, άθρησκο πολυπολιτισμικό κράτος έναντι έθνος κράτος υπό την ιερή καθοδήγηση των Ελλήνων ιεροφάντων) είμαστε φύση και θέση ενάντια στην Γαλλία.

Όμως η ομίχλη του πολέμου και η διορατικότητα της φυλής μας επιτάσσει να συμμαχούμε πρόσκαιρα με τον οποιονδήποτε προκειμένου να πετύχουμε ένα τακτικό ή στρατηγικό αποτέλεσμα. Σήμερα η Ιταλία φαίνεται να συνεργάζεται με τον Γερμανότουρκικό άξονα και με τον πανσλαβιστή Ρώσο κατά των συμφερόντων της Ελλάδος.

Η ίδια η Ευρώπη δείχνει να έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα των οποίων τα συμφέροντα είναι εκ διαμέτρου αντίθετα. Σε αυτές τις ευρωπαϊκές χώρες που βλέπουν θετικά την συνεργασία με την Ρωσία, με σκοπό να μεγαλώσουν αυτές και να δυναμώσει οικονομικά η Ρωσία, και στα έθνη των οποία η επέκταση του γερμανικού Ράιχ θα σημαίνει την για άλλη μια φορά υποδούλωση τους και τάσσονται ποιο κοντά με τις ΗΠΑ. Η Ιταλία και η Τουρκία που ενδιαφέρουν την περιοχή μας ανοίκουν στον γερμανικό άξονα.  Όμως η Γαλλία είναι λίγο η πολύ ανεξάρτητη ή τουλάχιστον δείχνει να αμφιταλαντεύεται.

Για δικό μας όφελος θα μπορούσαμε να έρθουμε σε επαφή με την Γαλλία, και εάν μας πολεμήσουν ταυτόχρονα Ιταλία και Τουρκία και προσπαθήσουν να μας κάνουν σάντουιτς, να κάνουμε το ίδιο στην Ιταλία. Δηλαδή μαζί με την Γαλλία να ξεκινήσουμε μια προσπάθεια διάλυσης της Ιταλίας, εκ την οποία η Ελλάδα θα απελευθερώσει τις ελληνογενείς περιοχές από την Νάπολι και κάτω και η Γαλλία σαν αντάλλαγμα να πάρει τα νησιά της Κορσικής και της Σαρδηνίας.

Έτσι θα επεκτείνουμε τα γεωγραφικά μας σύνορα με αποτέλεσμα το Ελληνικό κράτος να αποκτήσει μεγαλύτερη δύναμη και επιρροή, καθώς και ισχυρότερο στράτευμα. Επίσης δεν θα κινδυνεύσει η Ελλάδα από το ταυτόχρονο άνοιγμα δύο μετώπων διαμετρικά αντιθέτων.

Στο μέλλον βλέπουμε, ούτος η άλλος η Γαλλία έχει μπει σε τροχιά διάλυσης, αλλά σήμερα αυτή την συμφωνία δεν μπορεί να μην την λάβει υπόψη της. Η Γαλλία θα λάβει υπόψη της και έναν ακόμα παράγοντα που την Ελλάδα δεν την ενδιαφέρει. Η Ιταλία είναι μια μικρή μεν αλλά σημαντική ιμπεριαλιστική δύναμη , που έχει κάποιους λαούς τριτοκοσμικός υπό την επιρροή της. Αυτοί οι λαοί μπορούν να περάσουν στην γαλλική επιρροή.

Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί
Η Τουρκία πρέπει να διαλυθεί
Πρέπει να γίνει επανελληνοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου