Σελίδες

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Ο μετανθρωπισμός στοχεύει στο να δημιουργήσει τερατογενέσεις

Το τελευταίο κατόρθωμα του μετανθρωπισμού πέρασε στα ψιλά γράμματα αλλά έκανε αίσθηση στον μέσο άνθρωπο. Πρόκειται για την ταινία "το πνεύμα του νερού" η οποία κέρδισε και Όσκαρ και η οποία χωρίς να είναι τίποτα σπουδαίο, παρουσίασε ουσιαστικά μια κτηνοβασία και την έντυσε με αισθήματα αγάπης και αλτρουισμού. Η ταινία όμως είχε άλλες δύο προεκτάσεις. Παρουσίασε εναν μέσο Αμερικανό οικογενειάρχη σαν απάνθρωπο που κάνει οποιαδήποτε έγκλημα προκειμένου να πετύχει τον στόχο του , και έναν ευαίσθητο καλλιτέχνη ομοφυλόφιλο ο οποίος όντας καλός αλτρουιστης βοηθάει την ηρωίδα στην κτηνοβασία.

Το ερώτημα όμως δεν είναι τι παρουσιάζουν οι εμπνευστές της παγκοσμιοποίησης και του μετανθρωπισμού, αλλά το τι κάνουμε εμείς.

Οι Έλληνες πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την κριτική ικανότητα και σαν το φίλτρο να φιλτράρουμε τα στοιχεία που μας παρουσιάζονται από ολα τα μέσα . Πρέπει αυτοί που ενδιαφέρονται για την συνέχεια του έθνους να ελέγχουν τις πληροφορίες και να κρίνουν εάν και εφόσον είναι οφελημες για την συνέχεια της ζωής να γίνονται δεκτές. Εάν για οποιοδήποτε λόγο είναι ζημιογόνες για την συνέχεια του έθνους να απορρίπτονται. Η συγκεκριμένη ταινία παρουσιάζει ένα μοντέλο το οποίο καταστρέφει την συνέχεια της ελληνικής φυλής και δημιουργεί τεράστια αφροδισιακά προβλήματα στο άτομο οπότε και πρέπει να απορριφθεί.

Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί
Η Τουρκία πρέπει να διαλυθεί
Πρέπει να γίνει επανελληνοιηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου