Σελίδες

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Δεν χρωστάμε τιποτα να βοηθαμε την ευρωπη να κρατησει την συνοχη της.

Όλοι είδαμε εχθές την κατάσταση που επικρατεί στην Μυτιλήνη με τους εκατοντάδες λαθροεισβολείς να δημιουργούν βιοποριστικό πρόβλημα στους κατοίκους του νησιού , που περιμένουν να βγάλουν τα προς το ζην από τον τουρισμό.

Εκτός των προβλημάτων υγείας και συμπεριφοράς έφτασαν σε σημείο να κάνουν κατάληψη δημοσίου κτιρίου. Πού??? Μα μέσα στα ιερά χώματα των Ελλήνων. Το ότι δεν τους κατέσφαξαν οι κάτοικοι μεγάλο μέρος ευθύνης φέρουν οι πραιτωριανοί της ελληνικής αστυνομίας (που λειτουργεί ανθελληνικά).

Όμως αυτούς τους μετανάστες τους χρειάζεται η ΕΕ και τους έχει ανάγκη. Γιατί??? Μα διότι όλα τα μεγάλα κράτη της ΕΕ αποτελούνται από πολλές εθνότητες. Αυτές οι εθνότητες είναι ενωμένες υπό την απειλή των μονάδων ασφαλείας της κάθε χώρας. Οι μονάδες ασφαλείας όμως για να συντηρηθούν χρειάζονται χρήματα. Εάν τα χρήματα εκλείψουν τότε  δεν είναι  απίθανο  τα προβλήματα συννοχής να βγουν στην επιφάνεια και τότε  να αλλάξουν κατά πολύ τα γεωπολιτικά δεδομένα. Πχ Γαλλία αποτελείται από 3-4 διαφορετικές εθνότητες. Η Γερμανία τα χρόνια του Βίσμαρκ έγινε ενιαίο κράτος. Η Ιταλία μετά τον β Παγκοσμίο πόλεμο είχε εμφύλια διαμάχη μεταξύ βορρά και νότου. Επίσης έχει το κράτος του Βένετο το οποίο επιθυμεί απόσχιση. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήται και η Ισπανία, με τους Καταλανούς να έχουν κάνει ενέργειες για ειρηνική απόσχιση και να έχουν αποτύχει. Οπότε όλη η Ευρώπη χρειάζεται μια  φυλή η οποία δεν θα είναι φυλή, και μια κουλτούρα η οποία θα ομογενοποιήσει κάπως την κατάσταση , έτσι ώστε σε περίοδο ύφεσης να μην αλλάξουν τα πράγματα.

Πάνω σε αυτόν τον τομέα η Ευρώπη χρειάζεται τους λαθροεισβολεις. Ουσιαστικά είναι έποικοι η οποίοι θα συγκρατήσουν αφενώς τα κράτη της ΕΕ από τη διάλυση, και αφετέρου θα αποτελέσουν σε μεταγενέστερο βαθμό το φθηνό εργατικό δυναμικό της βιομηχανίας της Ευρώπης.

Όμως η Ελλάδα δεν έχει κανένα όφελος να βοηθήσει την ευρωπαϊκή ένωση να μείνει ενωμένη. Αντίθετα κάθε μέρα βιώνει στο πετσί του ο κάθε Έλληνας το "νταβατζιλίκη" των λεγόμενων φίλων και συμμάχων μας Ευρωπαίων. Από τις γαλλικές  φρεγάτες  που ενώ δεν μας ταιριάζουν πάνε με τον τσαμπουκά να τις φορτώσουν στον ελληνικό Λαό (είχαν αποτυχία εκτόξευσης πυραύλων στην Συρία , δεν έχουν αντιβληματικο σύστημα και στην Συρία ένα μαχητικό των Ρώσων έκανε υπερπτήση πάνω από την φρεγάτα που σημαίνει ότι σε καιρό πολέμου θα είχε δεχθεί σίγουρο πλήγμα, επίσης στην γαλλική υπηρεσία δεν έχουν βλήματα αντιαεροπορικά περιοχής και το ραντάρ τους δεν υποστηρίζει πλήρως τα βλήματα αεράμυνας περιοχής).

Οι Έλληνες πρέπει να ανακόψουν τις ορδές των λαθροεισβολέων και λαθροεποίκων και να μην τους αφήσουν να περάσουν από την Ιερά Ελληνική Γη. Δεν οφείλουμε σε κανέναν Ευρωπαίο αντίθετα αυτοί μας οφείλουν που τους κατεβάσαμε από τα δέντρα τους μάθαμε να πλένονται και τους ανοίξαμε  τα μάτια. Όμως αυτό το λάθος δεν θα επαναληφθεί, γιατί ο σοφός Λαός λέει ότι δεν υπάρχει ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος.

Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί
Η Τουρκία πρέπει να διαλυθεί
Πρέπει να γίνει επανελληνοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου