Σελίδες

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Ο αρχιλοχίας εαν κερδίσει το δικαστήριο θα αναγκάσει το πολιτικό σύστημα να αλλάξει αμυντικό δόγμα.

Στο στρατοδικείο που εκδικάζεται η υπόθεση του αρχιλοχία, ο οποίος παράκουσε εντολές και δεν βοήθησε στο hot spot τους λαθροέποικους, θα αναγκάσει το πολιτικό σύστημα να αλλάξει αμυντικό δόγμα.

Αυτήν την στιγμή το αμυντικό δόγμα του στρατού περιλαμβάνει μόνο άμυνα εναντίον ξένης εισβολής στο έδαφος. Όμως υπάρχουν τομείς οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολεμικά πλήγματα και τους οποίους δεν τους περιλαμβάνει το αμυντικό δόγμα. Ο εν λόγο αρχιλοχίας πιθανός  στον ισχυρισμό του περιέλαβε αυτόν τον ορισμό, γιατί διαφορετικά είναι άρνηση εκτέλεσης διαταγής.

Αυτό θα αναγκάσει το υπάρχον μισελληνικό και φίλο μεταναστευτικό πολιτικό σύστημα να αλλάξει προς το ποιο σύγχρονο το πολεμικό δόγμα και να περιλαμβάνει άμυνα απέναντι σε ευρύτερες απειλές, όπως είναι η άμυνα απέναντι σε μια εισβολή λαθροέποικων, απέναντι σε πολιτιστικές αξίες, ήθη έθιμα, δοξασίες, απέναντι στην υπογεννητικότητα , απέναντι σε οικονομικά πλήγματα, απέναντι σε ιστορικές ανακρίβειες κ.λ.π.

Με αυτόν τον τρόπο θα πετύχει για μικρό χρονικό διάστημα την συναίνεση των ενόπλων δυνάμεων απέναντι στα hot spot , αλλά σε ευρύτερο πλαίσιο θα αναγκάσει τις υπηρεσίες του στρατού να επεμβαίνουν και να βάζουν φρένο σε οποιαδήποτε προσπάθεια αλλοδαπών κρατικών η μη κρατικών δρώντων να επεμβαίνουν στα εσωτερικά της χώρας.

Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί
Η Τουρκία πρέπει να διαλυθεί
Πρέπει να γίνει Επανελληνοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου