Σελίδες

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Αγαπητοί Συνέλληνες - συνάνθρωποι, με την φύση δεν τα βάζουμε

Αγαπητοί Συνέλληνες - συνάνθρωποι, με την φύση δεν τα βάζουμε. Την φύση όταν δεν την σέβεσαι σε εκδικείται, όχι επειδή είναι κακία , αλλά επειδή έχει νόμους και κανόνες αιώνιους που δεν μπορούν να αλλάξουν.

Οι δεκαπέντε νεκροί από την κακοκαιρία αποδεικνύουν ότι οι κοινωνικές δομές που έχει φτιάξει ο άνθρωπος για να τον προστατεύουν , έχουν αλλοτριωθεί σε τόσο μεγάλο βαθμό που όχι απλά δεν τον προστατεύουν , αλλά τον οδηγούν σε παγίδες και εν τέλει στον θάνατο.

Οι οικίες και τα καταστήματα που έχουν χτιστεί πάνω στην κοίτη των ποταμών δείχνουν ότι και οι άνθρωποι για το κέρδος και την ευκολία τους αδιαφορούν για της επιπτώσεις που θα έχουν οι ενέργειες τους, αλλά και οι φορείς δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους. Δεν γνωρίζουμε κανέναν νόμιμο τρόπο που μπορεί κάποιος να αποκτήσει ιδιοκτησία πάνω στο ρέμα. Υπάρχει βέβαια ένας τρόπος με τα χρυσόβουλα της εκκλησίας ή με τα τουρκικά κητάπια, που όμως πάλι τα ελέγχει η εκκλησία.

Όταν θα έρθουμε εμείς στην εξουσία οι επεμβάσεις του ανθρώπου στην φύση θα καταργηθούν. Αρχικά θα γίνει έλεγχος για το πώς και με ποιον τρόπο αυτοί οι ιδιοκτήτες απέκτησαν εκεί ιδιοκτησία. Έπειτα θα τιμωρηθούν οι ένοχοι και στα μέρη που έγιναν οι επεμβάσεις θα επανέλθουν στην πρωτέρα κατάσταση. Έπειτα θα καταργηθούν οι υπηρεσίες και θα ιεροποιηθούν. Έτσι όποιος θέλει ένα χαρτί , ή για οποιαδήποτε επέμβαση, θα πρέπει να το πάρει έγκριση από το ελληνικό ιερατείο που θα έχει ελληνοκεντρική θεώρηση, θεσμική κάλυψη και προοπτική συνέχειας αιώνων. 

Η Ευρώπη πρέπει να καταστρέφει
Η Τουρκία πρέπει να καταστραφεί
Πρέπει να γίνει Επανελληνοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου