Σελίδες

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Παθολογικός αλτρουισμός , η άγνωστη ασθένεια για την Ελλάδα

Η έννοια του παθολογικού αλτρουισμού σαν  πρώτοεμφανήστηκε  το 1984 σε σύγγραμα στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Από τότε έχουν γραφτεί αρκετά συγγράμματα σε πανεπιστήμια και φορείς του εξωτερικού , αλλά είναι παντελώς άγνωστος στους δημοκράτικα φασίστες και καταπιεστικά φιλελεύθερους "επιστήμονες" εντός της κατεχόμενης Ελλάδας. Μια έρευνα στο διαδίκτυο θα σας πείσει.

Η έννοια αυτή εμφανίζεται κυρίως σε ακμάζουσες κοινωνίες που έχουν λύσει το πρόβλημα στο να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες. Έτσι επειδή θεωρούν τους εαυτούς τους "ευλογημένα τυχερούς" προσπαθούν να αποκτήσουν νόημα στην ζωή τους και φέρονται αλτρουιστικά σε πράγματα και αξίες οι οποίες δεν θα τους προσφέρουν κανένα όφελος .

Επειδή με το παράδειγμα είναι ποιο εύκολο να το καταλάβει κάποιος παθολογικά αλτρουιστές είναι αυτοί που έχουν πάρα πολλά ζώα στο σπίτι τους , ενώ κάτι τέτοιο τους κάνει κακό αφού ζούμε μέσα στις ακαθαρσίες και πολλές φορές δεν μπορούν να τα συντηρήσουν. Οι παθολογικά αλτρουιστές μπορεί να πάθουν νευρογενείς ανορεξία, γιατί θεωρούν ότι το φαγητό που τρώμε το κλέβουν από τον τρίτο κόσμο, οπότε πρέπει να τρώνε όσο το δυνατόν λιγότερο.

Τα παραπάνω οπως και άλλα , είναι προβλήματα που ναι μεν επηρεάζουν κάποιους πολίτες και μπορεί να τους οδηγήσουν στην καταστροφή, αλλά κάνουν μικρή σχετικά ζημιά στην κοινωνία.

Αυτό όμως που κάνει τεράστια ζημιά στο κοινωνικό σύνολο είναι όταν οι παθολογικοί αλτρουιστές κάνουν μικτούς γάμους με αλλόφυλλους από τον τρίτο κόσμο αδιαφοροντας ότι με αυτόν τον τρόπο εξαφανίζουν τα γονίδια τους. Όταν ζητούν από την κυβέρνηση και από τους αξιωματούχους να δεχθούν τις ορδές τριτοκοσμικών λαθροέποικων, γιατί θεωρούν ότι από την μία μπορούν να τους ταΐσουν, ότι μπορούν να τους εκπολιτίσουν και τέλος ότι φταίνε οι ακμάζουσες πολιτείες για την κατάσταση η οποία επικρατεί στις χώρες τους.

Παθολογικοί αλτρουιστές είναι και οι φανατικοί χριστιανοί, που νοιάζονται για το καλό της ανθρωπότητας γενικά και αόριστα και αδιαφορούν για το δικό τους καλό και την δική τους συνέχεια.

Παθολογικά αλτρουιστές (όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό βεβαίως) μπορούν να χαρακτηριστούν και οι πατριώτες που θεωρούν τον σλαβικό λαό σαν αδελφό λαό, λόγο του ότι είναι ομόθρησκοι. Έτσι και χωρίς να γνωρίζουν ιστορία κάνουν μικτούς γάμους με σκοπό να καλλιεργήσουν αυτήν την προκατάληψη τους.

Βέβαια αυτός οι αλτρουιστικές τάσεις διαφημίζονται και προβάλλονται από τα ΜΜΕ , την εκπαιδευτική κοινότητα, τις διαφημιστικές εταιρείες και αποτελούν βασική πολιτική της ευρωπαϊκής ένωσης για την αντικατάσταση του πλυθησμού με αποτέλεσμα να γιγαντώνουν το πρόβλημα.

Για να μην γίνει παρεξήγηση , δεν είμαστε ενάντια στον αλτρουισμό μεταξύ συνανθρώπων , γιατί αυτός ο αλτρουισμός συνήθως έχει ανταπόδοση και βοηθάει την κοινωνία να συνεχίσει.

Η κοινότητα των ψυχολόγων πρέπει να εστιάσει σε αυτήν την πάθηση , γιατί το αποτέλεσμα της αποτελεί βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας.  Πρέπει να ανακαλυφθούν ψυχολογικά και κοινωνικά αντίμετρα και να αναγνωριστεί σαν πάθηση. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε την εθνολογική μας διαφοροποίηση πραγματική και να αντιμετωπίσουμε την λαίλαπα της αφομοίωσης.

Η Τουρκία πρέπει να καταστραφεί
Η Ευρώπη πρέπει να διαλυθεί
Πρέπει να γίνει Επανελληνοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου