Σελίδες

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Η μεμψιμοιρία ως αποτέλεσμα της θρησκευτικής και κοινωνικής δομής του ανθελληνικού κράτους

Η κυρίαρχη θρησκευτική παράταξη του ελληνοκόπου κράτους είναι γνωστό ότι αδιαφορεί για τα συμφέροντα των Ελλήνων και ως έναν βαθμό υπονομεύει την κοινωνία και την ελευθεριακή κουλτούρα, αφού νοσταλγεί τις ημέρες της βυζαντινής και της οθωμανικής κυριαρχίας στον Ελλαδικό γεωγραφικό χώρο, κατά τις οποίες είχε εκτός από το θρησκευτικό μονοπώλιο και τον οικονομικό έλεγχο είχε και την δικαστική εξουσία αλλά και το μονοπώλιο στην βία. Για αυτόν τον λόγο προωθεί την μεμψιμοιρία σε όλες τις φάσεις της ζωής, με σκοπό το άτομο - πολίτης (όπως καθιερώθηκε μετά την δημοκρατική γαλλική επανάσταση αλλά και την φιλελεύθερη μηδενηστική αμερικάνικη λαίλαπα) να μην προσπαθεί και να μην οραματίζεται κάτι καλύτερο.



Στο ίδιο μήκος κύματος και το λεγόμενο κράτος το οποίο έχει νομοθετήσει δικαιώματα και οικονομικές απολαβές για ορισμένες κάστες ατόμων, αναγκάζοντας όλους τους υπόλοιπους να πασχίζουν και αυτές να απολαμβάνουν. Όμως για να διατηρηθούν αυτές οι κάστες απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην αλλάξει τίποτα, άσχετα εάν το υπάρχων σύστημα συμπαρασύρει όλους στον γκρεμό. Ένας καλός τρόπος (μαζί με άλλους φυσικά) είναι η μεμψιμοιρία που υποσυνείδητα από κάποιους ενσυνείδητα από κάποιους άλλους καλλιεργείται.

Αποτέλεσμα αυτής της νοοτροπίας είναι τα άτομα της συγκεκριμένης κάστας να μην ενδιαφέρονται για το κέρδος το οποίο κατά μια άλλη αντίληψη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ώς αποτέλεσμα. Αυτοί έχουν δαιμονοποιήσει το κέρδος (κατά την χριστιανική αντίληψη) που σημαίνει ότι υποσυνείδητα έχουν δαιμονοποιήσει το αποτέλεσμα, που συνεπάγεται ότι στις πράξεις τους δεν υπάρχει σκοπιμότητα.

Αποτέλεσμα αυτού σε μεγάλη κλίμακα είναι το έθνος (για το κράτος δεν μας νοιάζει) εφόσον δεν έχει σκοπιμότητα, να μην έχει στόχο. Εφόσον δεν έχει στόχο, να μην γνωρίζει που πάει, και σιγά σιγά να φθίνει.

Οι πατριωτικές δυνάμεις πρέπει να αντιδράσουν αντικαθιστώντας την λέξη "κέρδος" με την λέξη "σκοπιμότητα" και "αποτέλεσμα", λέξεις που δεν έχουν τόσο αρνητική χροιά και τουλάχιστον την δεύτερη την έχει φορτίσει πολύ θετικά το υπάρχον σύστημα, αφού την ταυτίζει με το οικονομικό κέρδος. Με εισοδιστικές μεθόδους πρέπει να επέμβουμε στους πνευματικούς χάρτες των Συνελλήνων και να τους αλλάξουμε. Πρέπει να οραματιστούν την Ελλάδα και την ελληνική καθιστική τάξη σαν τους κυρίαρχους της καρδιάς του πλανήτη Γαίας, γιατί μόνο ο Ελληνικός πολιτισμός έχει στο DNA του την έννοια της αγάπης για την μητέρα Γή και την έννοια του ανθρωπισμού στα θεμέλια του, και εάν θέλουμε να επιζήσουμε σαν ανθρωπότητα αυτό επαφίεται στις πλάτες των Ελλήνων, γιατί μόνον η Ελληνική νοοτροπία είναι φιλική στο περιβάλλον και στον άνθρωπο και δεν είναι αυτοκαταστροφική.



Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί
Η Τουρκία πρέπει να καταστραφεί
Πρέπει να γίνει Επανελληνοποίηση 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου