Σελίδες

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Καλά να πάθουν

Ο βιασμός της Ελληνίδας αριστερής αλληλέγγυας φοιτήτριας το βράδυ της Κυριακής από ομάδα 3 κακόμοιρων λαθροεποίκων ισλαμοφασιστών συγκλόνισε και συνεχίζει να συγκλονίζει τα καθεστωτικά ΜΜΕ και τους πολίτες της Ελλάδος.



Η ερώτηση προς τα καθεστωτικά ΜΜΕ και τους αφελείς αριστεριστές είναι : Καλά δεν το περιμένατε?? Που ζείτε???



Όμως υπάρχει και κάτι ακόμα. Το περιστατικό αποτελεί χτύπημα στην τυφλή γωνία των αριστερών αλληλέγγυων που τόσο καιρό κάνουν "πλύση εγκεφάλου" μέσω των ΜΜΕ και των πληρωμένων αριστεριστών στους Έλληνες για την χρησιμότητα των τριτοκοσμικών στην οικονομία και την πολυπολιτισμικότητα.

Τα περιστατικά όμως είναι απανωτά. Από τα αστικά που κινούνται οι "κακόμοιροι" βιαστές δωρεάν, λόγο συμφωνίας, και την πέφτουν αρκετές φορές το βράδυ σε κοπέλες, όμως δεν γίνονται αντιληπτά γιατί επεμβαίνουν Έλληνες και ισορροπούν την κατάσταση, με αποτέλεσμα η παρενόχληση να μην φτάνει στο επίπεδο του βιασμού.

Όμως τώρα η κατάσταση ήταν τραβηγμένη, και θα εξελιχθεί σε ακόμα χειρότερη, γιατί τώρα σιγά σιγά οι λαθροέποικοι αρχίζουν να προσαρμόζονται. Πάνω σε αυτό βοηθάει η Ευρώπη που θέλει να φτιάξει μια πολιτισμική σαλάτα έτσι ώστε να εξαφανιστούν τα εθνοι και οι εθνικές ταυτότητες (να μην μπορείς να πείς ότι είσαι Έλληνας, Γερμανός, Άγγλος, Γάλλος, αφού οι περισσότεροι θα είναι μιγάδες ),  η Αμερική που το πρόβλημά της πολιπολιτισμικότητας θέλει να το μεταφέρει και στους υπόλοιπους, η Τουρκία που αυτήν την στιγμή την βολεύει αυτή η κατάσταση, γιατί αποβλέπει σε απόσχιση εδαφών από την Ελλάδα και χρησιμοποιεί τους λαθροέποικους για να αλλοιώσει τον πληθυσμό, και τέλος η ορθόδοξη χριστιανική αίρεση, που έχει οικουμενικό δόγμα, άρα δεν την ενδιαφέρει το Έθνος, κατα δεύτερον μισεί τον Ελληνισμό και κατα τρίτων ακόμα ονειρεύεται τα προνόμια που κατείχε κατά την διάρκεια της τουρκοκρατείας.

 Για αυτόν τον λόγο η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί και η Τουρκία πρέπει να καταστραφεί και ταχέως να γίνει επανΕλληνοποίηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου