Σελίδες

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Χρειαζόμαστε άλλον έναν Άδωνη για να απαλλαγούμε οριστικά από τον βραχνά της ΕΕ

Απίστευτος ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης στην στο debate με τον Τζήμερο. Ο βουλευτής Άδωνις κάθε φορά που εμφανιζόταν τα δύσκολα και δεν μπορούσε να βρεί μια εξήγηση απαντούσε ότι το τζαμί στον Βοτανικό, και γενικότερα τις πολιτικές ανοιχτών συνόρων μας τα έχουν επιβάλλει οι γραφειοκράτες της ΕΕ και είναι υποχρέωση της Ελλάδας να τα έχει. Οι απαντήσεις του (παρότι φιλοευρωπαϊστής) άμα τις προσέξει κάποιος σοβαρά, είναι ο καλύτερος λόγος για να αναρωτηθεί κάποιος εάν αξίζει να μείνουμε στην Ευρώπη και να υποστούμε εθνοφυλετική γενοκτονία ή πρέπει να φύγουμε με κάθε κόστος.



Ο Τζήμερος αντίθετα απέδειξε ότι δεν είναι άξιος να είναι ούτε καν εκπρόσωπος των φιλελευθέρων, αφού ούτε την άποψή του μπόρεσε να υποστηρίξει και να τεκμηριώσει, περί της μη δημιουργίας τζαμιού στο Βοτανικό, ούτε μπόρεσε να υποστηρίξει τον διαχωρισμό κράτους και εκκλησίας που υποστηρίζουν οι φιλελεύθεροι. Όταν ο Άδωνις του είπε ότι αυτό που λέμε διαχωρισμό κράτους και εκκλησίας είναι η αλλαγή από Ν.Π.Δ.Δ. σε Ν.Π.Ι.Δ. ο Τζήμερος αφελώς δεν υποστήριξε ότι πως είναι μόνο αυτό αφού η εκκλησία έχει δικιά της πολεοδομία την ναοδομία, μπαίνει μέσα στα σχολεία με το μάθημα της ορθόδοξης χριστιανικής κατηχήσεως που λέγεται θρησκευτικά, έχει ιδρύματα και σχολεία που το κράτος πληρώνει τους υπαλλήλους και τους εκπαιδευτικούς της, οι οποίοι διορίζονται ανεξάρτητα από τους υπόλοιπους αλλά έχουν το δικαίωμα να μεταταγούν σε άλλο ίδρυμα εκτός της εκκλησίας, έχει το δικαίωμα των χρυσόβουλών και των τουρκικών κηταπιών που δημιουργεί σε αρκετούς πολίτες προβλήματα στα κτηματικά και στο κάτω κάτω ακόμα και εάν καταργηθεί η συμφωνία να πληρώνονται οι κληρικοί λόγο της τότε παραχώρησης γης από την εκκλησία στο κράτος, για ποιό λόγο το κράτος θα πρέπει να δώσει αποζημίωση?

Επίσης κ. Τζήμερε η σαρία εκτός από το οικογενειακό δίκαιο στην περίπτωση της μεταβίβασης της κληρονομιάς της άτυχης κυρίας, περιλαμβάνει και άλλο οικογενειακό νόμο στην περίπτωση της μοιχείας. Εάν νομοθετεί το κράτος υπέρ της σαρίας στην μια περίπτωση πρέπει να νομοθετήσει υπέρ της σαρίας και στην άλλη περίπτωση οπότε να ετοιμάζεται το έθνος να δει και περιστατικά λιθοβολισμού γυναικών. 

Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί
Η Τουρκία πρέπει να καταστραφεί 
Το Έθνος πρέπει να υποστεί επανελληνοποίηση  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου