Σελίδες

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Ουδέν κακόν αμιγές καλού

Χρέος των πατριωτικών δυνάμεων είναι σήμερα που δεν μπορούμε ακόμα να φύγουμε από τις λαβές της ευρωπαϊκή ιμπεριαλιστικής ένωσης, να φροντίσουμε με κάθε τρόπο να αυξήσουμε την δύναμη και την ενότητα του ελληνισμού.


Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με δυο τρόπους. Ο πρώτος είναι με την αναγκαστική πληθυσμιακή αύξηση που μπορεί να συντελεστεί με τον προπαγανδισμό της πολυτεκνείας και της συμβίωσης ζευγαριών από μικρή ηλικία.  Ο δεύτερος είναι με την καλλιέργεια φιλικών σχέσεων με τους γείτονες μας τους Αλβανούς και τους Βούλγαρους πολλοί εκ των οποίων έχουν Ελληνικό αίμα, αλλά είναι οι μεν εκτουρκισμένοι οι δε εξλαβισμένοι. Αυτοί σε έναν ενδεχόμενο πόλεμο πρέπει να πολεμήσουν μαζί για εμάς, ή στην χειρότερη να είναι ουδέτεροι. 

Ακόμα και στην περίπτωση οικονομικού πολέμου ή πολιτισμικού είναι καλύτερα να έχουμε συμμάχους τις γειτονικές μας χώρες από το να τις έχουμε εχθρούς. Είναι καλύτερα για τις Ελληνικές εταιρείες να απευθύνονται και στην Αλβανία και στα Σκοπιά και στην Βουλγαρία για πελάτες, από το να απευθύνονται μόνο στην Ελλάδα. Είναι καλύτερα τα Βαλκανική Πανεπιστήμια και οι Βαλκανικές δεξαμενές σκέψεως να εργάζονται για την οικοδόμηση της μεγάλης Ελλάδα και του Ελληνικού imperium , παρά να εποφθαλμιούν κάθε τι το Ελληνικό.

Είναι οφελημότερο και ασφαλέστερο για την Ελλάδα, σε ένα καθεστώς παγκοσμιοποίησης και νέας τάξης πραγμάτων, ένα είδος Βαλκανικής συνομοσπονδίας με την Βόρεια Μακεδονία, την Αλβανία και την Βουλγαρία (που βιολογικά έχουμε παρόμοιο DNA) κατά τον οραματισμό του Ρίγα Φεραίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου