Σελίδες

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Οι πατριωτικές δυνάμεις καθυστέρησαν 100 χρόνια

Οι πατριωτικές δυνάμεις καθυστέρησαν 100 και πλέων χρόνια στην Θεσσαλονίκη να επιβάλουν την Ελληνική πολιτιστική αντίληψη. Αυτή η καθυστέρηση φαίνεται από τα εξής παραδείγματα:

Δεν μπορεί αυτήν την στιγμή το δάσος πάνω από την Θεσσαλονίκη να λέγεται Σειχ Σου. Αυτή η ονομασία είναι τούρκικη. Διατηρώντας αυτήν την ονομασία ηττόμαστε σε πολιτισμικό επίπεδο από τους μονοθεϊστές γείτονές μας. Οι πατριωτικές δυνάμεις έχουν υποχρέωση αυτό να το αλλάξουν και το καινούριο όνομα που θα δοθεί θα είναι δάσος του Αλεξάνδρου του Α ή οποιαδήποτε μεγάλου Έλληνα στρατηλάτη ή Θεού.



Δεν μπορεί και δεν πρέπει να υπάρχει στάση "Γεννάδιου Σχολαρίου". Αυτός ήταν ο άνθρωπος που έβαλε τους Οθωμανούς εντός των τειχών της έως τότε Ελλάδα (υπό ρωμαϊκή κατοχή). Αυτός ο προδότης μισσέλληνας μονοθεϊστής πρέπει να αποτελεί είδος προς αποφυγή και προς πτύσην και όχι να τιμάτε έχοντας δικιά του περιοχή και πολιτιστικό κέντρο δίπλα στην οδό Αριστοτέλους. Αυτός ο μισέλληνας φόρτωσε στην πλάτη του γίγαντα Ελληνισμού και δεύτερο αφέντη και καθυστέρησε 400 χρόνια τους Έλληνες που οπισθοδρόμησαν γιατί δεν γνώρισαν αναγέννηση και διαφωτισμό και αργότερα έμειναν πίσω ακόμα και στην βιομηχανική επανάσταση που έπρεπε ο Έλλην να ήταν πρωτοπόρος.

Δεν επιτρέπεται το σημείο κατατεθέν της πόλης να είναι ο Λευκός Πύργος, ο οποίος στα χρόνια της τουρκοκρατείας ήταν φυλακή. Αυτός σαν σύμβολο συμβολίζει την φυλακή, τον εξευτελισμό και την οδυνηρή θανάτωση χιλιάδων Ελλήνων από τις αιμοσταγείς διαθέσεις των Οθωμανών κατακτητών και των χριστιανών ρασοφόρων. Αυτός θέλει γκρέμισμα και στην θέση του ανέγερση ενός καλαίσθητου Ελληνικού μνημείου με θέμα την φύση.

Επίσης σημαίες της ΕΕ απαγορεύονται στα ιερά τούτα εδάφη της πόλη, που χιλιάδες έχουν δώσει την ζωή τους για να είναι η πόλη ελεύθερη και Ελληνική. Ακόμα εκτρώματα τύπου δημαρχιακού μεγάρου και μεγάρου μουσικής που υποτιμούν την αισθητική του μέσου Έλληνα έχουν στοχοποιηθεί και μόλις τα φέρουν οι θεοί ευνοϊκά θα απαλλοτριωθούν και θα γκρεμιστούν για να ανεγερθούν στην θέση τους άλλα καλαίσθητα.

Απο το μένος των πατριωτικών δυνάμεων δεν εννοείται ότι θα ξεφύγουν οι ναοί των μονοθεϊστών χριστιανών καταπατητών, βάρβαρων, σκοταδιστών οι οποίοι ακόμα και πριν αποκτήσουμε εξουσία "εις εδαφος φέρειν".

Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί.
Τα αρχαία Ελληνικά πρέπει να γίνουν κύρια γλώσσα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου