Σελίδες

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Δεν θα πρέπει να κοιτάμε μόνο τον ένα εχθρό.

Πολλοί συνέλληνες έχουν μένος κατά των αλλόφυλων επιλεκτικά. Δηλαδή φωνάζουν και βρίζουν για τους μετανάστες που μας έρχονται από την Τουρκία και την Αλβανία. Όμως αντίθετα δεν έχουμε ακούσει πολλούς συνέλληνες ιδιαίτερα στα πατριωτικά μπλόκ να έχουν το ίδιο μένος απέναντι στους μετανάστες που μας έρχονται από τις πρώην σοβιετικές περιοχές ή από την Αφρική. Αντίθετα τους μετανάστες από την Ρωσία και Σερβία τους καλοδέχονται, και τους θεωρούν εκτός από "αδέλφια" και σοβαρούς τουρίστες.





Αυτό είναι πολύ κακό, γιατί δεν δημιουργούν αντανακλαστικά άμυνας. Συγκεκριμένα οι Ρώσσοι μετανάστες τουλάχιστον στην Θεσσαλονίκη εκτός από τον ΠΑΟΚ έχουν εισοδήσει με πολύ μεγάλη επιτυχία και στο εμπόριο ναρκωτικών, στην προστασία, στον αθλητισμό και σιγά σιγά με τον κύκλο τους δημιουργούν δικές τους εταιρείες. Ειδικά στο τζούντο που είναι επίσημη ομοσπονδία το έχουν απαλλοτριώσει, έχουν καταδιώξει τους Έλληνες και το χρησιμοποιούν ως μοχλό πιέσεως. Περιττό να αναφέρουμε ότι ελληνοποιημένοι αθλητές με διεθνείς επιτυχίες έχουν συλληφθεί επ αυτοφόρω για ληστείες, αφέθηκαν ελεύθεροι και δεν άνοιξε ρουθούνι.

Επειδή ακόμα ο Ελληνικός λαός δεν είναι έτοιμος για μετωπική σύγκρουση με όλους αυτούς (αλλά ακόμα και να ήταν, γιατί να συγκρουστεί και να έχει απώλειες ?), μπορεί οδυσσειακά να πράξει το εξής. Γενικά οι μετανάστες είναι οργανωμένοι σε φατρίες. Θα πρέπει οι Έλληνες να δημιουργήσουν συνθήκες έτσι ώστε η μια εθνικότητα να μάχεται με την άλλη εθνικότητα.

π.χ.

1ο παράδειγμα. το τζαμί που θα φτιαχτεί στην Αθήνα θα είναι σιιτικό ή σουνιτικό. Αν δεν το ορίσουν σιίτες και σουνίτες θα μάχονται μεταξύ τους. Αυτό για τα συμφέροντα της συνέχειας του Ελληνικού Έθνους θα είναι ευχής έργον.

2ο παράδειγμα. Εάν στο παιχνίδι της διακίνησης των ναρκωτικών μπούν και οι ισλαμιστές τότε Ρομά, Ρώσσοι μετανάστες με ισλαμιστές θα αρχίσουν να αλληλοσκοτώνονται.

3ο παράδειγμα. Εάν στο παρεμπόριο ρούχων και καπνού μπουν ισλαμιστές τότε Ρομά, με Ισλαμιστές και με Ρώσους θα αλληλοσπαραχθούν. Οι Έλληνες απλά θα πρέπει να κοιτούν από απόσταση και σε καμία περίπτωση να μην πλεχτούν.

4ο παράδειγμα. Πολλοί ορθόδοξοι κοιτούν προς την Ρωσσία. Άλλοι ορθόδοξοι κοιτούν φιλικά προς την Τουρκία. Κανένας ορθόδοξος όσο και να προσποιείται δεν είναι Ελληνοκεντρικός. Εάν μέσω των ισλαμιστών καταφέρουμε και χτυπηθεί η αίρεση των ναζωραίων, μακροπρόθεσμα ίσως να έχουν οι Ελληνοκεντρικές δυνάμεις δυνατότερο λόγο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου