Σελίδες

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Ποιά στρατηγική πρέπει να εφαρμόσει ο Ελληνισμός εάν θέλει να διατηρηθεί και να επεκταθεί στις επικείμενες αλλαγές συνόρων.

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να εφαρμόσουν οι Ελληνικές πολιτιστικές ελίτ, γιατί οι πολιτικές ελίτ είναι υποχείρια ξένων συμφερόντων, πέρα από συναισθηματισμούς, να προσέξουν πάρα πολύ καλά με ποιους θα κάνουν συμμαχίες και γιατί.


Χάρτης του παλαιού Ελληνικού Imperium που ακόμα και σήμερα αποτελεί μέρος των πολιτιστικών συνόρων της Ελλάδος. Ο χάρτης δεν συμπεριλαμβάνει την Σικελία. 


Το αμέσως επόμενο που θα πρέπει να προσέξουν είναι να μην απολέσει η Ελλάδα εδαφικά κομμάτια.  

Ταυτόχρονα θα πρέπει να γίνει ιδιαίτερη μνεία να μην απολέσει η Ελλάδα πολιτιστικά εδάφη. Με τον όρο πολιτιστικά εδάφη ενώουμε να μην εκχριστιανιστεί ή εκσλαβιστεί ή εξισλαμιστεί μέρος του πληθυσμού της Ελλάδας. Το αντίθετο μάλιστα πρέπει να γίνει προσπάθεια από τις πολιτικές και πολιτιστικές ελίτ στο να εξελληνιστούν αρχικά τα εδάφη των βόρειων των συνόρων της Ελλάδος ήτοι Βουλγαρία, Σκόπια και Αλβανία. Βιολογικά είμαστε συγγενείς λαοί. Το πρόβλημα έγκειται στον γλωσσολογικό τομέα και στον θρησκευτικό. Μια καλή και διαρκείς προπαγανδιστική εκστρατεία μπορεί να φέρει πολύ καλά αποτελέσματα. Επίσης πρέπει οι Έλληνες να φροντίσουν να κάνουν πολλά παιδιά και τώρα που υπάρχει οικονομική κρίση να μεταναστεύσουν Ελληνικά φύλα και να δημιουργήσουν επιχειρήσεις σε αυτές τις χώρες εξελληνίζοντάς αυτές. Την ίδια πολιτική πρέπει να εφαρμόσουμε και στην Τουρκία ιδιαίτερα στα δυτικά παράλια. Απλά σήμερα είναι ποιό εύκολο να εφαρμόσουμε αντίστοιχες ενέργειες στις οικονομικά, στρατιωτικά και δημογραφικά ανίσχυρες χώρες των βορείων Βαλκανίων παρά στην Οθωμανική Τουρκία, χωρίς όμως να το αποκλείουμε.

Σε περίπτωση εθνικής συντριβής οι Έλληνες θα πρέπει να φροντίσουν να διατηρήσουν με τρικ την Ελληνικότητά τους όπως μπορούν. Για αυτόν τον λόγο θα πρέπει από σήμερα να ξεκινήσουν να οργανώνονται σε παρίες, συλλόγους ή οικογένειες και να συζητούν τρόπους κοινής συμπεριφοράς και επικοινωνίας. Επίσης πρέπει να μελετήσουν πολύ προσεκτικά τον τρόπο με τον οποίον είναι οργανωμένη η Σικελλιανή μαφία και η Αλβανική, τα οποία αποτελούν υπολείμματα του αρχαίου Ελληνικού τρόπου οργάνωσης των κοινωνιών.

Σε περίπτωση διαμελισμού κάποιου κράτους π.χ. Τουρκίας και ταυτόχρονα ύπαρξης ιστορικών ευκαιριών επέκτασης των Ελληνικών συνόρων. Όλος ο λαός θα πρέπει να είναι γνώστης ότι δεν θα πρέπει να επαναληφθεί επ ουδενί τα λάθη που μας οδήγησαν στην μικρασιατική καταστροφή. Πρέπει η προώθηση μέσα στα εδάφη της Ιωνίας να γίνει πολύ προσεκτικά και να βασιστούμε αποκλειστικά στις δικές μας δυνάμεις. Επίσης πρέπει ακόμα και να μπορούμε να επεκταθούμε βαθύτερα να μην το πράξουμε. Αντίθετα πρέπει κάθε έδαφος που κατέχουμε να απαλλοτριώνεται πνευματικά και πολιτιστικά και στα υπόλοιπα εδάφη να πολεμάμε μέσω αντιπροσώπων και να επεκτείνουμε τα πολιτιστικά σύνορά μας.


Καλές επιλογές συναγωνιστές και καλή δύναμη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου