Σελίδες

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Πως θα αυξηθεί σε βάθος 20 ετίας ο Ελληνικός πληθυσμός.


Αρχικά απαγορεύοντας τις εκτρώσεις. Αυτό σήμερα δεν μπορεί να συμβεί γιατί το μισελληνικό κράτος επιδοτεί τις εκτρώσεις, αλλά μεταξύ μας οι Έλληνες πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά με σκοπό στο μυαλό της Ελληνίδας να περνάει ότι η έκτρωση είναι φόνος.




Στο πλαίσιο του πολιτιστικού εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα πρέπει να δημιουργηθούν από Έλληνες πατριώτες ιδιωτικά ή κοινωφελή οικοτροφεία με τον στόχο αυτά να γίνουν κάποια στιγμή επιδοτούμενα από το κράτος. Σε αυτά τα οικοτροφεία θα μπορεί να στέλνει η γυναίκα το παιδί το οποίο προήλθε από τυχαία εγκυμοσύνη με συνέλληνα και όχι αλλοδαπό, και το οποίο δεν μπορεί για οποιονδήποτε λόγο να το συντηρήσει ή να το μεγαλώσει. Επίσης το οικοτροφείο δεν θα πρέπει να δέχεται μόνο νήπια, αλλά και μεγαλύτερα παιδιά λόγο του ότι πρέπει να αποτελεί ένα είδος δυκτίου ασφαλείας για τις οικογένειες οι οποίες θέλουν να τεκνοποιήσουν, αλλά το οικονομικό τους μέλλον είναι αβέβαιο. Επίσης πολλές φορές συμβαίνουν ατυχήματα σε έναν από τους δύο γονείς και μπορεί ο άλλος γονέας να μην μπορεί να συντηρήσει όλα τα παιδιά της οικογενείας.

Το τι θα διδάσκεται μέσα σε αυτά τα οικοτροφεία είναι το μεγαλύτερο ζήτημα. Εάν έχεις ένα οικοτροφείο που σε διδάσκει πως να γίνεις δούλος και ταπεινός είναι ότι χειρότερο για τις μελλοντικές γενεές. Τα παιδιά θα πρέπει να διδάσκονται αρχαία Ελληνική γραμματεία, να είναι φυσιολάτρες και κατά φύσιν άνθρωποι, και να μάθουν τον τρόπο να υπερασπίζονται τις αξίες τους και με επιχειρήματα αλλά και με βίαιες μεθόδους. Κάτι τέτοιο μαθαίνουν στα θρησκευτικά σχολεία τους τα παιδιά των μουσουλμάνων http://www.haaretz.com/middle-east-news/1.666831 . Επίσης θα πρέπει να διδάσκονται χειρωνακτικές και διοικητικές τέχνες με στόχο να μπορούν να προσφέρουν και να βρούν εργασία, όταν θα βγούν εκτός οικοτροφείου.

Το δεύτερο που θα πρέπει να γίνει μεταξύ των Ελλήνων είναι αυτό που έκανε η κομμουνιστική Κίνα. Στην Κίνα για πολλά χρόνια απαγορευόταν οι οικογένειες να κάνουν δεύτερο παιδί. Εφόσον γινόταν αυτό, τότε ο πληθυσμός της Κίνας θα έπρεπε να είχε μειωθεί στο ήμισυ. Όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη, γιατί οι Κινέζοι είχαν ένα κρατικό πρόγραμμα επιλεκτικής γονιμοποίησης στο οποίο είχαν επιλέξει ζευγάρια που συνδύαζαν καλά βιολογικά χαρακτηριστικά (έξυπνοι, δυνατοί, ψηλοί, με αντοχή στις ασθένειες) και τα γονιμοποιούσαν http://www.vice.com/read/chinas-taking-over-the-world-with-a-massive-genetic-engineering-program. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει στο μισελληνικό κράτος που ζούμε, αλλά μπορεί να γίνει μέσο Ελληνικών κοινοτήτων στις οποίες μπορεί να απευθύνεται η ανύπαντρη Ελληνίδα η οποία θέλει να φέρει στον κόσμο ένα παιδί και να τις βρίσκουν έναν επιβήτορα ο οποίος θα αναλάβει να φέρει εις πέρας το όνειρό της. Αυτό ακόμα καλύτερα θα μπορούσε να γίνει και μέσω κέντρων εξωσωματικής γονιμοποίησης, όμως κάτι τέτοιο θα προϋπέθετε ότι υπήρχε ελληνοκεντρική ηγεσία.

Το τρίτο το οποίο προϋποθέτει κρατικό έλεγχο είναι να γίνεται επιδότηση της πολύτεκνης οικογένειας και να αναλαμβάνει ο ασφαλιστικός φορέας τα έξοδα γέννησης και συντήρησης των τέκνων. Επιδότηση της εξωσωματικής θεωρώ ότι δεν πρέπει να γίνεται, γιατί κάτι τέτοιο με όρους φύσης και αιωνιότητας σημαίνει ότι βοηθούνται προβληματικά γονίδια να επιβιώσουν.

Το τέταρτο που πρέπει να γίνει, αλλά αυτό προϋποθέτει έλεγχο του κράτους, είναι ο εξοβελισμός των άτεκνων απο άποψη ατόμων. Ο δυτικός καπιταλισμός και υπερκαταναλωτισμός διαφημίζουν και προωθούν πολλούς συμπολίτες μας στην ατεκνία. Κάτι τέτοιο προσπαθεί ο δυτικός πολιτισμός να το αντιμετωπίσει φέρνοντας πλήθος αλλοδαπών που δεν έχουν καμια πολιτισμική συμβατότητα με τον εκάστοτε γηγενή πληθυσμό. Για την Αγγλία και τις ΗΠΑ κάτι τέτοιο σαν στρατηγική δεν είναι απολύτως κακό, μιας και σε έναν μελλοντικό πόλεμο θα χρησιμοποιήσουν στην πρώτη γραμμή τους πάμφτωχους και αμόρφωτους μετανάστες, στην Ελλάδα όμως επειδή ο πόλεμος θα είναι ολοκληρωτικός, κάτι τέτοιο είναι μη αναστρέψιμο, γιατί είμαστε μια σχετικά μικρή χώρα των 10.000.000 ανθρώπων και απέναντι μας έχουμε εκτός από άλλους εχθρούς, την Τουρκία των 80.000.000 ανθρώπων. Οι άτεκνοι συμπολίτες μας πρέπει να αρχίσουν να φορολογούνται περισσότερο, αφού δεν έχουν τα αντίστοιχα έξοδα συντήρησης της οικογένειας. Επίσης πρέπει να μην έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε μονοπωλιακού τύπου διαγωνισμούς του δημοσίου ή οι άτεκνοι να έχουν μικρότερες πιθανότητες σε σχέση με κάποιον πολύτεκνο (πάντα βασική προϋπόθεση είναι ο συνέλληνας άτεκνος να μην έχει πρόβλημα υγείας). Ακόμα πρέπει να είναι βασική προϋπόθεση για να διοριστεί κάποιος στο δημόσιο να έχει 2-3 τέκνα. Οικογένεια δημοσίων υπαλλήλων η οποία έχει μόνο ένα τέκνο πρέπει να φορολογείται, λόγο κατασπατάλησης κρατικών πόρων.


Το πέμπτο είναι να γίνεται μια οργανωμένη προπαγάνδα οι συνέλληνες ακόμα και παντρεμένοι να μην είναι, και ομοσεξουαλικοί εάν είναι, και κινητικό πρόβλημα (από ατύχημα) εάν έχουν να τεκνοποιήσουν. Το μήνυμα που θα πρέπει να περάσει είναι ότι ο καθένας είναι μοναδικός και πολύτιμος για την Ελλάδα και για την ανθρωπότητα. Επίσης η ζωή μας έκανε την τιμή να υπάρχουμε, έχουμε χρέος να την συνεχίσουμε. Εάν όχι εμείς, ποιός? Εάν όχι τώρα, πότε?   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου