Σελίδες

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Το τσιπάκι στα ζώα



Δεν θα μας προκαλέσει έκπληξη εάν επιβληθεί φόρος στα κατοικίδια ζωα. Το τσιπάκι εξάλλου σε αυτό αποσκοπούσε. Η ανεξίτηλη καταγραφή χρησιμοποιήθηκε αρχικά στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης - εξόντωσης και πλέων θεσμοθετείται για καλό σκοπό από τις κυβερνήσεις του σήμερα. Ανάλογη επιχείρηση είναι και η προσπάθειες αντικατάστασης του χρήματος με τις πλαστικοποιημένε κάρτες. Η προσπάθεια μετατροπής του κόσμου σε ένα κοπάδι στιγματισμένων σκλάβων των πολυεθνικών και των τραπεζών με την ευγενική χορηγία των κυβερνήσεων.

Όσον αφορά την προσπάθεια στιγματισμού και ελέγχου των ζώων, η ενέργεια αυτή υποκρύπτει και άλλες σοβαρότερες προσπάθειες της ναζιστικής ευρωπαϊκής ένωσης. Γίνεται μια σοβαρότατη  και πολύχρονη προσπάθεια ελέγχου της τροφής. Το εγχείρημα αυτό έχει ξεκινήσει πριν πολλά χρόνια από την ΟΝΕ. Πρώτα με τον έλεγχο του αγελαδινού γάλακτος μέσω ποσοστώσεων και αλλαγής της διαδικασίας παστερίωσης που είχε τότε υπογραφεί. Έπειτα με τις ποσοστώσεις στην γεωργική παραγωγή και την καταστροφή των βιομηχανιών ζάχαρης. Μετά ακολούθησαν οι ποσοστώσεις στο βούτυρο. Μετά η τυποποίηση σε ελαιουργικά προϊόντα στο εξωτερικό και η απαγόρευση αγοραπωλησίας λαδιού των 25 κιλών. Σήμερα το μεγαλύτερο ποσοστό σπόρων για την γεωργία προέρχεται από μεταλλαγμένα εισαγόμενα προϊόντα.

 Με το τσιπάκι στα κατοικίδια ουσιαστικά καταστρέφονται και οι ερασιτέχνες κτηνοτρόφοι (μέχρι τα περίπου 25 κατσίκια και πρόβατα θεωρούνται κατοικίδια) γιατί το κόστος μεταφοράς και τσιπαρισμού των ζώων είναι ασύμφορο για αυτήν την κατηγορία και οι εν λόγω κτηνοτρόφοι ελέγχονται αναγκαστικά από τις υγειονομικές αρχές, που υπόκεινται στις ορέξεις της ναζιστικής ευρωπαϊκής ένωσης και μπορούν να επιβάλουν κατά το δοκούν υγειονομικές παραμέτρους στις οποίες δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν και θα είναι μονίμως έκθετοι.

Κατ αυτόν τον τρόπο προσπαθεί η εε να πετύχει έλεγχο στην τροφική αλυσίδα του έθνους μας αλλά και των υπόλοιπων εθνών. Πάνω σε αυτήν την γραμμή κινούνται και οι υποτιθέμενες οικολογικές οργανώσεις, που κάνουν μονίμως καταγγελίες για κακοποιήσεις ή εγκαταλείψεις  κατοικίδιων με σκοπό να επηρεάσουν την κοινή γνώμη υπέρ του τσιπακί. Και είναι υποτιθέμενες διότι με τόσα χρήματα που εισπράττουν δεν κάνουν καμία μαζική στείρωση αδέσποτων έτσι ώστε το πρόβλημα να λυνόταν μέσα σε 2 χρόνια. Αντίθετα παραμένουν στις καταγγελίες και μηνήσεις που σήμερα είναι οι μοναδικές που είναι δωρεάν.

Είναι εθνικό χρέος όλων των πατριωτών να προσπαθήσουν τουλάχιστον στα βασικά είδη διατροφής να αυτόεξυπηρετούνται. Οι περισσότεροι Έλληνες έχουν από ένα χωραφάκι. Σε αυτό μπορούν εάν είναι κοντά και έχει νερό, μπορούν να έχουν μερικά κατσικάκια, προβατάκια, κουνελάκια  ή κοτούλες. μπορούν να φυτέψουν μερικά λαχανικά ή μερικά δέντρα έτσι ώστε να μπορούν να μειώσουν τα έξοδα της τροφής της οικογένειας. Εάν είναι ποιο μακριά από τον τόπο διαμονής τους μπορούν να φυτέψουν ελιές και άλλα δέντρα που δεν θέλουν πολύ φροντίδα. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να συνησφέρουν και στα οικονομικά τους, και στην εθνική ασφάλεια και προστασία μέχρι την τελική ανατροπή.

Europa delenda est

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου