Σελίδες

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Ο λαός είναι ανάστατος, αλλά φοβισμένος από τα ΜΜΕ που ελέγχονται από το Γ΄ ΡΑΙΧ. Η παρέλαση των ομοφυλοφύλων ξεκινάει






Φέτος η αντίδραση δεν προέρχεται  μόνο από κάτι κολλημένους παπάδες. Πλήθος κόσμου κατακλύζει τον λευκό Πύργο για την αντιδιαδήλωση απέναντι στην  δημογραφική γενοκτονία του Ελληνικού λαού από το Γ΄ ΡΑΙΧ και την Τουρκία.


 Σύλλογοι τρίτεκνων και πολυτέκνων, οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, η ύπατη αρμοστεία για τα δικαιώματα του αγέννητου παιδιού, η οργάνωση κατά της κακοποίησης των γυναικών, οργανώσεις κατά του ρατσισμού και του μισελληνισμού, οργανώσεις για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, πατριωτικά κόμματα, νέοι όλων των βαθμίδων, φοιτητές, πανεπιστημιακοί, γιατροί, Έλληνες Εθνικοί ,επιστήμονες, η ομάδα διάσωσης και πολιτικής προστασίας, η οργάνωση για την φιλία και συνεργασία των Βαλκανίων,  προσκοπικές ομάδες παιδιών, μουσικοχορευτικοί σύλλογοι, αθλητικοί σύλλογοι με πλακάτ και σημαίες  φωνάζουν το βροντερό «ΟΧΙ» στην κοινή προσπάθεια Γερμανίας και Τουρκίας να πλήξουν την αναπαραγωγική ικανότητα των Ελλήνων, μέσω της προώθησης της ομοφυλοφιλίας και των μικτών γάμων. 

Συνθήματα όπως «Βάλτε τον οικογενειακό προγραμματισμό και τις αμβλώσεις στον Κ@λ@ σας», «Ομοφυλόφιλος είσαι, αλλά δεν είσαι διαφορετικός (σύλλογοι για την προστασία των ομοφυλοφίλων)», «Είμαστε ομοφυλόφιλοι, αλλά δεν είμαστε σούργελα»,  «Μην μας στερείτε το δικαίωμα στην αναπαραγωγή (σύλλογοι πολυτέκνων)», «Θέλουμε και εμείς  να δούμε το φώς του ήλιου και να απολαύσουμε την αγκαλιά της μαμάς (αγέννητο παιδί)», «Είμαστε ομοφυλόφιλοι, αλλά είμαστε και πατέρες», «Είμαστε ομοφυλόφιλες, αλλά είμαστε και μητέρες», «Είναι κακοποίηση να στερείς από μια Γυναίκα την απόλαυση του Έρωτα (φεμινιστικοί σύλλογοι)», «Όχι στην Μπούρκα, ναι στον Έρωτα», «Η ομοφυλοφιλία δεν είναι κάτι το αφύσικο και δεν είναι πάθηση (επιστημονικοί σύλλογοι και ενώσεις σκεπτικιστών)», «Η ομοφυλοφιλία δεν είναι μόδα», «Στο κρεβάτι του ο καθένας κάνει ότι θέλει, δεν χρειάζεται να το διαφημίζει» , «Απέλαση του ΔΝΤ, των λαθροέποικων και των πρακτόρων της Μέρκελ (οργανώσεις ανέργων)», «Όχι στον γενετικό ιμπεριαλισμό του Γ’ ΡΑΙΧ», «Πρακτορίσκοι της πλάκας δεν είσαστε Θεοί», «Ρατσιστές Αντιρατσιστές» και άλλα έκαναν για άλλη μια φορά την εμφάνιση τους στους δρόμους της πόλης. 

Η λαοθάλασσα έφτασε μέχρι την κορυφή της παρέλασης της BLGT κοινότητας, και άνοιξε στα δύο για να περάσει από μέσα τους η παρέλαση. Κάποιοι χριστιανόπλικτοι πήγαν να ορμίσουν. Οι επιστημονική κοινότητα και οι φοιτητές τους σταμάτησαν. Εδώ δεν είμαστε Ταλιμπάν τους είπαν. Η παρέλαση πέρασε μέσα από την αντιδιαδήλωση μουδιασμένη. Οι συμμετέχοντες κατάλαβαν το λάθος, του να θεωρούν την ιδιαιτερότητα τους  λόγο διαφοροποίησης. Οι πράκτορες συνέχιζαν τις κραυγές και τα λικνίσματα, αλλά δεν μπορούσαν να πείσουν κανέναν ούτε και τον εαυτό τους.

Ο λαός αναθάρρησε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου