Σελίδες

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Οι τυραννικές δυνάμεις της ανθελληνικής ρατσιστικής τρόικας ξαναχτυπάν.

Εδώ και δυο σχεδόν εβδομάδες τα φερέφωνα του συστήματος διαδίδουν φήμες ότι μια η τρόικα φεύγει και μαζί της και η "χρηματοδότηση" των λοβοτομημένων ραγιάδων και μια ότι η τρόικα έρχεται και μαζί της οι φλούδες ελπίδες του υποτιθέμενου ελεύθερου Ελληνικού έθνους για οικονομική ευμάρεια και ίσως ευημερία.




Περιττό να πούμε ότι αυτό δεν είναι χαζομάρα. Ξεκινάει σιγά σιγά αλλά σταθερά μια ακόμα απόπειρα κατατρομοκρατήσεως του Ελληνικού λαού που σαν στόχο θα έχει την ακόμα μεγαλύτερη "εναρμόνιση" του νομικού και πολιτικού συστήματος με την Γερμανία της Μέρκελ. Αυτό σαν αποτέλεσμα θα φέρει την ολοένα μεγαλύτερη ταύτιση σε επίπεδο θεώρησης δίκαιου, ηθών, καλαισθησίας, τρόπου σκέψεως και αντιλήψεως της πραγματικότητας με την λεγόμενη αναπτυγμένη Ευρώπη. Μια Ευρώπης που  αυτοπροσδιορίζεται προοδευτική ενώ συνεχίζει να εμμένει σε μεσαιωνικές αντιλήψεις και στο φεουδαρχικό σύστημα, που έχει απολέσει τον πολεμικό της χαρακτήρα που την δημιούργησε, μια γερασμένη Ευρώπη που αρέσκεται να κάνει πολέμους μεσώ  αντιπροσώπων και με σαθρές οικονομικές βάσεις και με πολιτιστική παράδοση εκτρωμάτων τύπου βωβός. Μια Ευρώπη που ετοιμάζεται να πεθάνει.

Αυτήν την Ευρώπη έχει σαν πρότυπο η πολίτικη ελίτ αυτού του τόπου. Ενός τόπου που έχει μείνει τα τελευταία 1600 χρονιά υπό την κυριαρχία ενός η και πολλές φορές δυο κατακτητών, που στηρίζουν την επιβολή της μετριότητας και της μη πράξης σε συνεργασία με τα φερέφωνα της αίρεσης του μονοθεϊσμού και του λεγόμενου σοσιαλισμού.

Αντίθετα η Ελλάδα αλλάξει και δείχνει να ξεφεύγει από τα πνευματικά δεσμά που της επέβαλε ο μονοθεϊσμός - ιουδαϊσμός. Σιγά σιγά οι Έλληνες φοράνε χρωματιστά ρούχα και παπούτσια. Αυτό δείχνει ότι αλλάζουν τρόπο σκέψης. Σιγά σιγά επαναφέρουν τις κοινότητες που τό σύστημα έκανε τα πάντα για να τις διαλύσει. Της κομματικοποίησε και τις διέφθειρε εκ των έσω. Σιγά σιγά οι Έλληνες ασχολούνται περισσότερο με πολεμικές τέχνες, τέχνες που πριν ήταν συνυφασμένες με τον υπόκοσμο, κλείνουν τα αυτιά τους σε φίλο ειρηνικές δοξασίες που τους αποδυναμώνουν και τους καταστρέφουν. Ξανακαλλιεργούν την γη τους. Όχι όλοι επιτυχημένα, αλλά προσπαθούν. Η κινητήριος δύναμη της κοινωνίας και της  εξέλιξης είναι η προσπάθεια.

Ουσιαστικά γίνεται μια πολιτιστική επανάσταση που η εσωτερική και η εξωτερική τρόικα προσπαθεί να ανακόψει και να αποδυναμώσει αποτυχημένα, γιαυτό και καταφεύγει στην προπαγάνδα φόβου. Μια πολιτιστική επανάσταση υπέρ του ελεύθερου ανθρώπου - Έλλην που δεν ταυτίζεται ούτε με τους λεβαντινοραγιάδες που θέλουν να αυτό προσδιορίζονται προοδευτικοί, ούτε με τους βυζαντινό ραγιάδες που θέλουν να αυτοπροσδιορίζονται συντηρητικοί και παραδοσιακοί. Και τα δυο είδη είναι οι διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος. Είναι εγκληματικές απλοποιήσεις της κοινωνικής δυναμικής που καθορίζει της εξελίξεις.

 Ο Έλλην δεν θα μείνει ουραγός, ούτε θα επαναλάβει το έγκλημα της μικρασιατικής καταστροφής. Με κριτική σκέψη ελεύθερου πνεύματος πολλών διαφορετικών δυνατοτήτων δεν καταλαβαίνει αδιέξοδα και δεν εγκλωβίζεται σε αυτά. Προχωράει μπροστά και εκμεταλλεύεται τα κενά η τις παραλείψεις του συστήματος. Ετοιμάζεται για την ώρα της μεγάλης ανατροπής και για την στιγμή που θα σταθεί αντιμέτωπος με τους δυνάστες του σαν τον Οδυσσέα όταν βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τους μνηστήρες. Ξέρει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της μάχης και ζει για αυτό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου