Σελίδες

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Νέο καθεστώς τρόμου που πρέπει να αναλυθεί από τους Έλληνες στρατιωτικούς και προπαγανδιστές.

Οι Βρετανοί στην στρατηγική τους απέναντι στο ισλαμικό κράτος εφάρμοσαν μια πρωτότυπη τακτική ανταρτοπόλεμου. Χρησιμοποιούν εποχούμενους σε μοτοσυκλέτα ελεύθερους σκοπευτές οι όποιοι αφήνονται από ελικόπτερο και χτυπούν άνευ συγκεκριμένου στόχου ανελέητα πολίτες του ισλαμικού κράτους  Περιττό να πούμε ότι αυτή η τακτική έχει δημιουργήσει τεράστια ανασφάλεια στο Αφγανιστάν στους κόλπους των Ταλιμπάν.



Κάτι τέτοιο πρέπει να μελετηθεί σε βάθος από τους Έλληνες στρατιωτικούς γιατί μπορεί και πρέπει να χρησιμοποιηθεί σαν επιθετικό όπλο σε περίπτωση πολέμου αλλά και γιατί πρέπει να μελετηθούν αντίμετρα στην περίπτωση που κάτι τέτοιο χρησιμοποιηθεί απέναντι στις ελληνικές δυνάμεις η στον άμαχο πληθυσμό. Ο γραφών γνωρίζει ότι σε μια τέτοια περίπτωσή οι άνδρες του εχθρού δεν θα κάνουν διάκριση μεταξύ ενόπλου και άμαχου, μεταξύ άνδρα η γυναίκας και μεταξύ παιδιού η ενήλικα. Αντίθετα η στοχοποίηση παιδιών είναι μια ενεργεία που εκτός από φόβο προκαλεί και τρόμο σε όλη την κοινωνία και δεν αφήνει ανεπηρέαστους ούτε αυτούς που μάχονται στην πρώτη γραμμή.

Πρέπει οι Έλληνες πατριώτες να εκπαιδευθούν σε τακτικές αντί Ελευθερών σκοπευτών.  

Βασικό μέλημα είναι να μην περάσουν τα μεταφορικά ελικόπτερα που αφήνουν, η ανεφοδιάζουν τους σκοπευτές του εχθρού

Δεύτερο μέλημα είναι να αποκαλυφθούν οι σκοπευτές την ώρα που κινούνται η που ανεφοδιάζονται

Τρίτο μέλημα είναι όταν χτυπηθεί κάποιος Συνέλληνας από τα πυρά κάποιου σκοπευτή να στέλνονται απέναντι του ομάδα ελευθέρων σκοπευτών (και όχι απλοί στρατιώτες που θα γίνουν στόχοι για τις βολές του) με σκοπό να τον εντοπίσουν και να τον εξουδετερώσουν.

Τέταρτο όποιος τέτοιος συλληφθεί να χαρακτηρίζεται αυτόματος εγκληματίας πόλεμου και να εκτελείται με βασανιστικό τρόπο για παραδειγματισμό.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου