Σελίδες

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Η επανάσταση ξεκινάει πρώτα από μέσα μας





Πολλοί συν-Έλληνες λένε την εξής φράση: Οι Έλληνες είναι λαός του καναπέ, και γιατί δεν επαναστατούν οι Έλληνες. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν είναι ότι η επανάσταση είναι πρώτιστος ψυχολογική διεργασία. Για να γίνει μια επανάσταση πρέπει να τεθούν κάποιες αρχές, οι οποίες θα είναι καλύτερες από τις υπάρχουσες αρχές, για να αξίζει τον κόπο και την θυσία για να επαναστατήσει το μεγάλο μέρος του λαού.

Η επανάσταση όμως πρέπει πρώτα να ξεκινάει από μέσα μας. Δηλαδή δεν πρόκειται κανένας να προσπαθήσει να επαναστατήσει, για να απολαμβάνουν οι Έλληνες καφέ και τσιγάρο με την ησυχία τους, καταστρέφοντας το βιολογικό τους  DNA, χαραμίζοντας την ζωή τους και κάνοντας κακό στην υγεία τους.


Η επανάσταση θα πρέπει να περιλαμβάνει αλλαγές ήθους και έθους. Από σήμερα οι πατριώτες – επαναστάτες πρέπει να θέσουν νέες αρχές στην συμπεριφορά τους προς τον εαυτό τους και προς τους συναδέλφους τους. Επειδή ζούμε σε ένα μισελληνικό κράτος, ο πατριώτης πρέπει μόνος του να υιοθετήσει όραμα  για τον εαυτό του και το έθνος του, που να συνάδει με τα προγονικά ήθη και να αποτελεί εγγύηση για την ασφάλεια και την ευημερία του τόπου όταν ελευθερωθεί.

Ο πατριώτης πρέπει να φροντίζει την υγεία του. Πρέπει να υιοθετήσει τον μεσογειακό τρόπο διατροφής.  Είναι έγκλημα - αυτοκτονία του νέοΈλληνα να είμαστε τόσο ευλογημένος τόπος που να παράγουμε προϊόντα όπως φέτα, λάδι, βότανα, φρούτα και ξηρούς καρπούς και αυτά να μην αποτελούν διατροφική συνήθεια των συμπολεμιστών και αντίθετα να δίνουμε ένα κάρο λεφτά στα διατροφικά σκουπίδια τύπου fast food που μας γενοκτωνούν. Είναι έγκλημα να επιβαρύνουμε το σύστημα υγείας αυτού του μισελληνικού μορφώματος με το κάπνισμα, το αλκοόλ και την χρήση ελαφρών και σκληρών ναρκωτικών.

Επίσης ο Έλληνας πρέπει να φροντίζει το συμφέρον του και να αθλείται μόνιμος, για τους εξής λόγους :

1ον διατηρείται σωματικά και πνευματικά υγιείς.
2ον έχει λιγότερα έξοδα για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη (μην έχει κανένας την εντύπωση ότι σε περίπτωση που βρεθούμε σε ανάγκη θα μας σώσει το μισελληνικό κράτος, και το σύστημα υγείας που συνεχώς διαλύεται).
3ον διατηρείται σεξουαλικά ενεργός και μπορεί να κάνει περισσότερα παιδιά
4ον στην περίπτωση πολέμου θα μπορεί ακόμα και οι μεγάλης ηλικίας άτομα να θεωρούνται μαχητές (και να μην αφήσουμε όλη την νεολαία να θυσιαστεί)
5ον βελτιώνεται σε τεράστιο βαθμό η ικανότητά του για δημιουργία, και η αποδοτικότητα στην εργασία.
6ον μακροπρόθεσμα ίσως να βελτιώνεται το Ελληνικό DNA, αλλά σίγουρα βελτιώνεται η μέση υγεία του Ελληνικού πληθυσμού.
7ον μέσω των πολεμικών τεχνών οι συνέλληνες μαθαίνουν να προστατεύουν τον εαυτό τους από απειλές και καλλιεργούν τα πολεμικά ένστικτα της φυλής. 




Συνέλληνα πρώτα πρέπει να κάνεις την επανάσταση μέσα σου και μετά θα αλλάξουν τα πράγματα. Είναι ο μόνος τρόπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου