Σελίδες

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Τα πανεπιστήμια το μόνο που παράγουν είναι τους μισθούς των κηφήνων.

Τα πανεπιστήμια το μόνο που κάνουν είναι να ροκανίζουν τις Ευρωπαϊκές επιδοτήσεις (που ουσιαστικά πρόκειται για χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων) ουσιαστικά μη παράγοντας τίποτα ή σωστότερα παράγοντας ευρωπαίους γραφειοκράτες - κηφήνες.

Αυτό φάνηκε χαρακτηριστικά αυτές τις ημέρες, όπου οι θεωρητικά έτοιμες πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης των πανεπιστημίων και του υπουργείου χριστιανικής κατήχησης δεν λειτουργούν. Άλλες κολλάνε, άλλες δεν λειτουργούν καθόλου, άλλες δεν μπορούν να συνδεθούν, άλλες δεν μπορούν να λειτουργήσουν. Όλο αυτό το πράγμα έχει κουράσει μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικό προσωπικό, που οι μεν δεν μπορούν να κάνουν την δουλειά τους και να προετοιμάσουν το μέλλον τους, οι γονείς ανησυχούν για τις ώρες που πάνε χαμένες και οι ίδιοι οι καθηγητές φοβούνται, γιατί οι άχρηστοι γραφειοκράτες τις ΕΕ μπορεί να τους χρεώσουν ότι δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους. Επίσης κανένας δεν τους έμαθε να λειτουργούν τις πλατφόρμες.



Τα πανεπιστήμια όμως έχουν ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη. Αυτό γιατί δεν είναι λογικό να υπάρχουν πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης εδώ και πάρα πολλά χρόνια, που να μπορούν να υποστηρίξουν δισεκατομμύρια χρήστες και η κρατική υπόσταση να μην μπορεί να κάνει ή έστω αντιγράψει μια τέτοια πλατφόρμα, η οποία να μπορεί να υποστηρίξει τους εκπαιδευτικούς και τους εκπαιδευόμενους στην Ελλάδα που σίγουρα δεν υπερβαίνουν τα 2 εκατομμύρια χρήστες.

Επίσης και οι καθηγητές πρέπει να τους εκπαιδεύσει κάποιος στην πλατφόρμα και πρέπει να σέβονται τους μαθητές τους.

https://www.facebook.com/100003061368585/videos/2603496133095740/

Πρέπει να γίνει επανελληνοποίηση
Η Τουρκία πρέπει να διαλυθεί
Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου