Σελίδες

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Όταν το Ελληνικό Ιερατείο ενδιαφερόταν για τον Ελληνικό Λαό.

Παρόλο που το πρώτο έπος του Ομήρου η Ιλιάδα ξεκινάει με την "θυσία" της Ιφιγένειας, πολύ λίγο έχουν προσέξει οι Έλληνες πατριώτες τον λόγο αυτής της πράξης που την επέβαλε το Ελληνικό Ιερατείο. 



Γνωρίζουμε σήμερα ότι ο Τρωικός πόλεμος ουσιαστικά ήταν ένας εμφύλιος πόλεμος μεταξύ δύο κοσμοαντιλήψεων, και οι περισσότεροι θεωρούν την θυσία της Ιφιγένειας σαν πράξη εκδικητική από το Ιερατείο απέναντι στον Αγαμέμνονα. Όμως εάν προσέξουμε την ιστορία της, θα παρατηρήσουμε μια πολύ έξυπνη στρατηγική, που σήμερα την χρησιμοποιούν οι μεγάλες πυρηνικές δυνάμεις: Εάν δεν στέλνονταν η Ιφιγένεια στην Ταυρίδα και από εκεί να αναλάβει να θυσιάζει τους "ξένους" στην θεά Άρτεμης, ουσιαστικά στερώντας από τους κατοίκους της Ταυρίδας την εξωτερική πληροφόρηση, θα υπήρχε περίπτωση (αφού η Ταυρίδα βρέχονταν από παντού από θάλασσα και σίγουρα θα είχε κάποιο στόλο, ή και να μην είχε θα μπορούσε να φτιάξει) όταν οι Έλληνες λόγο του πολέμου ήταν ανίσχυροι, να τους επιτεθούν οι κάτοικοι της Ταυρίδας και να τους υποδουλώσουν. 

Σήμερα αυτήν την στρατηγική την έχουν υιοθετήσει οι μεγάλες πυρηνικές υπερδυνάμεις. Δηλαδή εάν για κάποιον λόγο γίνει πυρηνικός πόλεμος, υπάρχει πρόθεση από πλευράς των υπερδυνάμεων εκτός από τους εχθρούς να πλήξουν και τους συμμάχους. Αυτό γιατί εάν στον μεταξύ τους πυρηνικό ολοκαύτωμα καταστραφούν σε μεγάλο βαθμό οι υπερδυνάμεις, υπάρχει περίπτωση να βγουν στην επιφάνεια νέες δυνάμεις, που δεν θα έχουν πληγεί από τα πυρηνικά, και να τους αντικαταστήσουν ή να τους υποδουλώσουν. Αυτό δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να συμβεί. 

Οι Έλληνες πρέπει να είναι υπερήφανοι, γιατί κατάγονται από προγόνους πολύ έξυπνους, των οποίων τα επιτεύγματα και τις στρατηγικές τα αντιγράφουν οι κυρίαρχοι του κόσμου. Όμως επειδή οι Έλληνες στους αιώνες παράγουν στρατηγική, σκέψη και πολιτισμό είναι επακόλουθο να ξανά ανέβουν στην πρώτη θέση του υπόβαθρου της ιστορίας, αρκεί να μοιάσουν τους προγόνους τους. 

Η Τουρκία πρέπει να διαλυθεί 
Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί 
Πρέπει να γίνει Επανελληνοποίηση 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου