Σελίδες

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Τι έχει η ΙΕΡΑΚΣ Θεσσαλονίκης να προτείνουμε στους Κούρδους.

Παρόλο που ο Ελληνικός και ποντιακός  πληθυσμός της Μικράς Ασίας σφαγιάστηκε από τους γονείς και τους παππούδες των σημερινών Κούρδων, (τους είχε υποσχεθεί ο Κεμάλ δικό τους κράτος) που πολεμάνε σήμερα για να αποκτήσουν δικό τους κράτος απέναντι στο τουρκικό κτήνος, οφείλουμε να τους προτείνουμε την στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσουν, με σκοπό να γίνει ευκολότερο στην Τουρκία να τους δώσει ανεξάρτητη περιοχή για να φύγουν, παρά να τους έχει υπό κατοχή.



Αρχικά πρέπει να υιοθετήσουν  διαφορετική υψηλή στρατηγική. Πρέπει να αφήσουν τον Τούρκο να τους καταλάβει, και από εκεί και μετά να του κάνουν τον βίο αβίωτο. Ένα απλό βιβλιαράκι είναι αυτό που μοίραζαν οι σύμμαχοι στις χώρες που ήταν υπό κατοχή του άξονα στον Β παγκόσμιο πόλεμο:

https://www.cia.gov/news-information/featured-story-archive/2012-featured-story-archive/CleanedUOSSSimpleSabotage_sm.pdf

Το δεύτερο είναι η παλαιά διαθήκη που γράφει διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορεί κάποιος να ξεγελάσει μεγάλο μέρος του εχθρού, να τους δηλητηριάσει και έπειτα μπροστά του ανοίγεται ο δρόμος προς την ελευθερία. Σήμερα η τυχών δηλητηρίαση ή μόλυνση των αγωγών των μεγάλων τουρκικών πόλεων με βιολογικούς παράγοντες, θα είναι τεράστιο πλήγμα στην συνέχεια του τουρκικού κράτους.

Το τρίτο είναι ότι σήμερα με τα Drones, με φορητούς όλμους των 60 χιλιοστών ή με τουφέκια μεγάλου διαμετρήματος μπορούν οι Κούρδοι να στοχεύσουν και να καταστρέψουν τις μονάδες ηλεκτροπαραγωγής της τουρκίας. Ακόμα και εάν κάτι τέτοιο είναι δύσκολο, μπορούν το βράδυ να πηγαίνουν και να κόβουν ή να καίνε τα καλώδια ή τους στύλους που μεταφέρουν ηλεκτρικό ρεύμα. Η αντικατάστασή τους εκτός του ότι χρειάζεται χρήματα και είναι αργή, δημιουργεί τεράστια προβλήματα και πλήττεται  η οικονομία. Ακόμα περισσότερο η δολιοφθορά εγκαταστάσεων του εχθρού, όπως οι σιδηροδρομικές γραμμές, οι γέφυρες, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τα νοσοκομεία κλπ. είναι στόχοι οι οποίοι αφενός δεν μπορούν να φυλαχθούν, αφετέρου η μη αξιόπιστη λειτουργία τους θα κάνει τον ίδιο το τουρκικό συνονθύλευμα εθνοτήτων, να προτιμάει τον διαχωρισμό από το κουρδικό κράτος, παρά την προβληματική συμβίωση.

Η Τουρκία πρέπει να διαλυθεί
η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί
Πρέπει να γίνει επανελληνοποίηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου