Σελίδες

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Την αναγραφή ισλαμικών ετικετών σε ελληνικά προϊόντα πρέπει να την εκμεταλλευτούν οι Έλληνες στο θρήσκευμα για δικό μας όφελος.

Πολύ συζήτηση γίνεται στο διαδίκτυο για την αναγραφή ισλαμικής ετικέτας «χαλαλ» στην φέτα Ήπειρος. Αυτή η ένδειξη σημαίνει ότι το προϊόν προς βρώση είναι συμβατό με το ισλαμικό νόμο.
Αρχικά από οικονομικής άποψης το τι κάνει μια ελληνική εταιρεία για να προσελκύσει πελάτες είναι απολύτως θεμιτό, γιατί περισσότεροι πελάτες σημαίνει περισσότεροι εργαζόμενοι, περισσότερο κέρδος που θα μοιραστεί σε Έλληνες μετόχους, και γενικότερα θα εισρέουν στην ελληνική αγορά περισσότερα χρήματα, οπότε αυτό μας βρίσκει σύμφωνους και αρωγούς στο άνοιγμα της εταιρείας σε νέες αγορές.

Όμως υπάρχει και ακόμα μια διάσταση στο κοινωνικό σύνολο που αυτήν πρέπει να την εκμεταλλευτούμε κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μας συμφέρει. Με την αναγραφή τέτοιων ετικετών στα προϊόντα, θα μπορούσε ένας αυριανός πολιτικός να ισχυριστεί ότι λόγο του μεγάλου πλήθους ισλαμιστών (κανένας δεν μπορεί να το διαψεύσει, λόγο του ότι για τις εταιρείες οι ισλαμιστές είναι target group, άρα είναι πόλοι) τα σχολεία πρέπει να γίνουν ουδετερόθρησκα, άρα η πρωινή προσευχή και ο εκκλησιασμός πρέπει να καταργηθούν, επίσης πρέπει να βγουν οι εικόνες από τις τάξεις και τα νοσοκομεία και τα δικαστήρια, γιατί προσβάλουν τους ισλαμιστές.
Για εμάς στόχος είναι να τους πετάξουμε και τις δύο προκρούστιες αιρέσεις εκτός εκπαίδευσης, εκτός νοσοκομείων, εκτός κοινωνίας, εκτός νομιμότητας, εκτός Ελλάδος και εκτός πλανήτη. Όμως για δικό μας όφελος καλό θα ήταν να βάλουμε τους πιστούς από αυτές τις δύο αιρέσεις να συγκρουστούν, και το Ελληνικό κατά επίφαση κράτος να γίνει αρχικά ουδετερόθρησκο. Μετά και αφού θα έχουν εξαντλήσει τους πόρους τους και τα επιχειρήματα τους στην μεταξύ τους αντιπαλότητα, θα μπορέσει ποιο εύκολα να συντελεστεί η επανελληνοποίηση. Οι ιερείς από αυτές τις δύο θρησκευτικές αιρέσεις εννοείται οτι δεν θα συμφωνήσουν σε μια τέτοια εξέλιξη, όμως για εμάς στόχος δεν θα είναι οι ιερείς και τα ιερατεία, αλλά οι άβουλες και εύκολα χειραγωγούμενες μάζες των πιστών, που έχουν αντιπαλότητα λόγο δόγματος.
Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί
Η Τουρκία πρέπει να διαλυθεί
Πρέπει να γίνει επανελληνοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου