Σελίδες

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Ένα έγκλημα το οποίο φέρνει στο προσκήνιο μια πραγματικά τραγική έλλειψη

Το πρόσφατο τραγικό έγκλημα που συντάραξε το πανελλήνιο με τον θάνατο μιας 22χρονης φοιτήτριας στην Ρόδο, από έναν φουσκωτό 21χρονο και τον συνεργό του έναν 19χρονο Αλβανό φέρνει στο προσκήνιο μια τραγική έλλειψη των δυτικού τύπου κοινωνιών που θέλουν να θεωρούνται προοδευτικές και φεμινιστικές.

Δεν υπάρχουν γυναικείες οίκοι ανοχής στους οποίους μπορεί να πηγαίνει μια γυναίκα και να ικανοποιεί με ασφάλεια τις σεξουαλικές της ανάγκες.

Στους άνδρες είναι γνωστό ότι υπάρχουν σεξουαλικές ανάγκες. Στις γυναίκες γιατί να μην υπάρχουν?

Αρχικά και σύμφωνα με τον Thomas Szasz η συνουσία δεν είναι μόνο θέμα προγονικού ενστίκτου και πολλαπλασιασμού του είδους, αλλά είναι και θέμα παιξίματος ρόλων. Από αυτό το παιχνίδι η έφηβη και μετέπειτα γυναίκα θα πρέπει να διαλέξει ποιος ρόλος της ταιριάζει καλύτερα στην κοινωνία. Αυτό το παιχνίδι η έφηβη πρέπει να το παίξει, γιατί διαφορετικά σε μεγαλύτερη ηλικία και λόγω αμφιβολιών, της δημιουργούνται τεράστια ψυχοσωματικά προβλήματα.

Όμως όλες οι γυναίκες δεν είναι το ίδιο ικανές, ή το ίδιο τυχερές ή μπορεί να μην έχουν χρόνο να αφιερώσουν σε τέτοιου είδους ασχολίες ή τέλος η κοινωνία στην οποία ζουν να μην τους παρέχει εύκολα τέτοια δυνατότητα. Αυτές όμως που δεν είναι ικανές σε αυτό το είδος, ενδέχεται να είναι ικανότερες σε άλλους τομείς.

Στους άνδρες τυχών έλλειψη στον συνουσιακό τομέα μπορεί να καλυφθεί νόμιμα, σχεδόν στα περισσότερα σημεία της ελληνικής επικράτειας. Στις γυναίκες όμως εάν εξαιρέσουμε τα μεγάλα αστικά κέντρα (και αυτό με πολλά ερωτηματικά) δεν παρέχεται τέτοια δυνατότητα. Έτσι αναγκάζονται οι έφηβες να επιλέγουν άτομα υποκόσμου αμφιβόλου ποιότητας, κινδυνεύοντας και οι ίδιες από μεταδοτικές ασθένειες , λοιμώδη νοσήματα , βιασμό ή ακόμα και θάνατο (όπως στην περίπτωση της 22χρονης).

Επίσης κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να λάβουν υπόψη τους τα πατριωτικά κόμματα, είναι το ότι επειδή ο χαρακτήρας ενός ατόμου πρέπει να εναρμονίζεται με τις πράξεις του και τα πιστεύω του, όταν κάποιος-α βρίσκει να ικανοποιήσει μια ανάγκη του από τους μετανάστες η τον υπόκοσμο , τότε και οι πράξεις του και τα πιστεύω του ταυτίζονται με τα συμφέροντα που έχουν οι μετανάστες ή ο υπόκοσμος. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει μόνο για τις γυναίκες , αλλά σε μεγάλο βαθμό ίσχυε και για τους ομοφυλόφιλους άντρες , μέχρι να ξεκινήσουν τα εγκλήματα σε βάρος τους από τους εισβολείς.

Ακόμα και τίποτα από τα παραπάνω να μην ισχύει, πρέπει να γίνουν οίκοι ανοχής για τις γυναίκες και για πρακτικούς λόγους.

1ον για λόγους τουρισμού. Τι θα πείραζε να έρχονται οι αλλοδαπές γυναίκες για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους και να μας φέρνουν συνάλλαγμα.

2ον για λόγους εθνικής συνέχειας. Οι γυναίκες είναι ποιο πολλές από τους άντρες, οπότε δεν μπορούν να βρουν όλες από έναν άντρα. Από το να μείνουν άτεκνες ή να κάνουν εξωσωματική που απαιτεί χρήματα, ή να βρουν έναν απόκληρο ή ακόμα χειρότερα έναν λαθρομετανάστη, με πολύ λιγότερα χρήματα μπορούν να τεκνοποιήσουν και ταυτόχρονα η πράξη τους να λάβει και εθνικό πρόσημο.

3ον για λόγους συνοχής της οικογένειας. Πολλές γυναίκες η δεν ικανοποιούνται από τους άνδρες τους, η έχουν χάσει τον ερωτισμό τους, ή για οποιοδήποτε λόγο θέλουν μια αλλαγή στον ερωτικό τους σύντροφο. Από το να υπάρχουν συνεχείς καυγάδες και εκνευρισμός μέσα στην οικογένεια, που πολλές φορές οδηγείται και στην διάλυση είναι πολύ βολικότερο να "ξεδόσει" κάπου το άλλο μέλος της οικογένειας και να επανέλθει η οικογενειακή γαλήνη.

Η Τουρκία πρέπει να διαλυθεί
Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί
Πρέπει να γίνει επανελληνοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου