Σελίδες

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Στον επόμενο παγκόσμιο πόλεμο που δείχνει να έρχεται πρέπει να προσέξουμε πολυ τις συμμαχίες.

Στον επόμενο μεγάλο πόλεμο που δείχνει να έρχεται το συμφέρον της Ελλάδας είναι να μείνει ουδέτερη.

Όμως εάν λόγο ΕΕ και ΝΑΤΟ δεν τα καταφέρει να μείνει ουδέτερη , τότε πρέπει οπωσδήποτε να προσέξει και οι γύρω χώρες από την Ελλάδα να μην μείνουν ουδέτερες. Αυτό γιατί εάν μια από τις χώρες που συνορεύει η Ελλάδα μείνει ουδέτερη, τότε μετά τον πόλεμο, ακόμα και εάν η παράταξη στην οποία πρόσκειται η Ελλάδα κερδίσει, τότε η ουδέτερη χώρα επειδή δεν θα έχει χτυπηθεί , θα απολαμβάνει πλεονέκτημα σε οικονομικό και δημογραφικό επίπεδο σε σχέση με την Ελλάδα. Αυτό στα επόμενα χρόνια της λήξης του πολέμου μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλη ανατροπή της ισορροπίας δυνάμεων , και να προξενήσει περιορισμένης κλίμακας πόλεμο στον οποίο το ουδέτερο κράτος θα έχει σοβαρό πλεονέκτημα.

Η Ελλάδα εάν συμμετάσχει στον πόλεμο και δεν μπορέσει να μείνει ουδέτερη, τότε θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία με τους συμμάχους της να αποσπάσει εδάφη ακόμα και από την γειτονική χώρα που θα έχει μείνει ουδέτερη. Το λάθος που έκανε η Ελλάδα στον β Παγκοσμίο πόλεμο και έφτιαξε μια δυνατή Τουρκία (εάν υποθέσουμε ότι η Τουρκία έμεινε ουδέτερη, γιατί υπήρχαν αποδείξεις ότι η Τουρκία πολεμούσε μέσο αντιπροσώπων με τις δυνάμεις του άξονα) δεν πρέπει να επαναληφθεί.

Παρόλα ταύτα πρέπει η Ελλάδα με κάθε  τρόπο, να μείνει ουδέτερη, για να μην θρηνήσουμε εκατόμβες νεκρών και ραγδαία πτώση του βιοτικού και μορφωτικού επιπέδου στην χώρα μας.

Η Ευρώπη πρέπει να καταστρέφει
Η Τουρκία πρέπει να διαλυθεί
Πρέπει να γίνει επανελληνοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου