Σελίδες

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Στον επόμενο πόλεμο οι Έλληνες πρέπει να προστατευθούν

Στον επόμενο πόλεμο που φαίνεται να έρχεται (είτε είναι στρατιωτικός είτε είναι μη στρατιωτικός) οι Έλληνες στο θρήσκευμα πρέπει να προστατευθούν.

Πρέπει από τον καιρό της ειρήνης να γίνει μια καταμέτρηση και ένας διαχωρισμός. Ποιοι είναι οι φανατικοί Έλληνες, ποιοι Έλληνες είναι φιλικά προσκείμενοι αλλά μετριοπαθείς, ποιοι είναι μετριοπαθείς χριστιανοί, ποιοί είναι φανατικοί χριστιανοί και ποιοί ανοίκουν σε άλλα δόγματα.

Επειδή όπως βλέπουμε σήμερα η σλαβική προπαγάνδα που αυτήν την στιγμή κάνει τεράστια ζημια στα ελληνικά συμφέροντα, περνάει μέσα από την χριστιανική αίρεση πρέπει να εφαρμοστεί η εξής πολιτική. Πρέπει οι Έλληνες στο θρήσκευμα να προσπαθήσουν να φροντίζουν τον εαυτό τους, και να αποφεύγουν τις πάσης φύσεως κακοτοπιές. Έτσι και σε συνάρτηση με την πολυτεκνεία θα μπορέσει το Ελληνικό μιμίδιο να περάσει και στις επόμενες γενιές. Το χριστιανικό μιμίδιο που αυτήν την στιγμή φθίνει και όσο περνάει ο καιρός και ανεβαίνει το πνευματικό επίπεδο του μέσου ελληνογενή χάνει ζωτικότητα και οπαδούς.

Όμως η αβρααμική αίρεση έχει μηχανισμούς που ουσιαστικά κάθε φορά που γίνεται πόλεμος ή καταστροφή (μη στρατιωτικός πόλεμος) δυναμώνει. Έχει τους μοναχούς και τις μοναχές που είναι στα βουνά και αποκομμένοι από τον κόσμο και ουσιαστικά είναι αυτοί που θα συντηρήσουν το μιμίδιο εάν και οπότε χρειαστεί. Επίσης έχει και τον  διεθνηστικό μηχανισμό να μην επιτρέπει στους ιερείς της να πάρουν όπλα (αυτό τους προστατεύει από το μένος των κατακτητών, αλλά εάν κάτσει κάποιος ακόμα και χριστιανός και το σκεφθεί είναι άκρος ανθελληνικό). Αποτέλεσμα κάθε φορά που γίνεται πόλεμος ή καταστροφή η αίρεση βγαίνει κερδισμένη. Εάν αυτό συνδυαστεί με την τεράστια περιουσία που διαθέτουν που μεταφράζεται σε δύναμη να επιρρεάζουν πρόσωπα και καταστάσεις, και τον εισοδησμό που έχουν κάνει τόσα χρόνια σε κρατικούς και μη κρατικούς φορείς και οργανώσεις τους δίνει ένα τεράστιο πλεονέκτημα σε σχέση με την Ελληνική κοσμοθέαση και κοσμοαντίληψη.

Αυτό πρέπει να το αναλύσουμε, να το αντιστρέψουμε και να το εξελίξουμε. Πρέπει τα ελληνικά μιμίδια να αποκτήσουν μηχανισμούς ασφαλείας .

Πρέπει να γίνει επανελληνοιηση
Η Τουρκία πρέπει να διαλυθεί
Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου