Σελίδες

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Ο πολύπλευρος στόχος της σλαβικής προπαγάνδας

Στα κοινωνικά δίκτυα γίνεται ένας τρομερός προπαγανδιστικός πόλεμος από ανθελληνικές και φιλοσλαβικές δυνάμεις, χρησιμοποιώντας πολλαπλά ψεύτικα προφίλ, που η προσπάθεια τους κινήται γύρω από πολλούς στόχους.

Αρχικά θεωρούν δεδομένο ότι οι Σκοπιανοί δεν είναι Έλληνες αλλά Σλάβοι.

Έπειτα προσπαθούν να πείσουν ότι η περιοχή δεν πρέπει να ονομαστεί βόρεια Μακεδονία και όποιος το λέει είναι προδότης και εχθρός της Ελλάδας.

Προσπαθούν να πείσουν ότι κακός η βόρεια Μακεδονία αποσπάστηκε από την Βουλγαρία και την Σερβία και πρέπει να ενωθεί με αυτές.

Ακόμα έχουν κάνει ομάδες στις οποίες δεν χρησιμοποιούν τον ελληνικό όρο Θεσσαλονίκη για την συμπρωτεύουσα, αλλά τον σλαβικό όρο Σαλόνικα.

Τέλος γράφουν επίτηδες ανορθόγραφα. Τελευταία προσπαθούν να πείσουν ότι σημασία δεν έχει το να γράφεις σωστά ελληνικά, αρκεί να έχεις μπατριωτική συνείδηση. Την "μπατριωτική" συνείδηση που θέλουν αυτοί, δηλαδή να μην σκέφτεσαι.

Οι Έλληνες πατριωτικές δυνάμεις πρέπει να απαντήσουν και με τον ίδιο τρόπο αλλά να πάνε τον αγώνα και ένα στάδιο παραπέρα. Πρέπει αρχικά να κάνουν πολλαπλά προφίλ τα οποία πρέπει να προπαγανδίζουν τα ελληνικά συμφέροντα σε όλες τις τάξεις και σε όλες τις ηλικίες. Ανάλογα με το τι θέλει η κάθε μία ομάδα.

Πχ. Οι φιλελεύθεροι που σχετικά είναι υπέρ της συμφωνίας καλό είναι να τους προπαγανδίζουν ότι η συμφωνία αυτή βελτιώνει τις εμπορικές και οικονομικές σχέσεις των δύο χωρών και ενδυναμώνει και τις δύο οικονομίες . Πράγμα που είναι και πραγματικότητα.

Στους εθνικηστές να προπαγανδίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο μπαίνει φρένο στην δημιουργία της μεγάλης Αλβανίας (την μεγάλη Βουλγαρία δεν την φοβούνται αυτήν την στιγμή τόσο)

Στους παππούδες ότι μας επέβαλαν οι μεγάλες δυνάμεις την συμφωνία και με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεις την σύνταξη σου ( ο φόβος στους ηλικιωμένους είναι τεράστιος, γι'αυτό και οι περισσότεροι κατευθύνονται στην εκκλησία , νομίζουν ότι μπορούν να ξεγελάσουν τον Θεό που πιστεύουν)

Στους διεθνιστές ότι με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνουμε καλές σχέσεις με τους γείτονες, που δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε και ότι όλα είναι τα συμφέροντα των ισχυρών.

Όμως πάντα μα πάντα οι πατριωτικές δυνάμεις πρέπει να γράφουν με σωστή ορθογραφία και να κατακεραυνώνουν αυτούς που γράφουν με greeklish ή ανορθόγραφα λέγοντας τους ευγενικά ότι υπάρχει ορθογραφικός έλεγχος . Η σωστή ορθογραφία και η ελληνική γλώσσα εκτός από εργαλείο συνεννόησης είναι και εργαλείο σκέψης και εργαλείο ιστορίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου