Σελίδες

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Περίεργες συμπτώσεις

Αυτήν την στιγμή που καίγεται η Ελλάδα, μας κάνει εντύπωση μια ψεύτικη είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας. Πριν από 3-4 ημέρες βγήκε μια είδηση ότι η Ελλάδα δεν δέχεται την βοήθεια της Ρωσίας στην αγορά πυροσβεστικών αεροσκαφών, τα οποία εκτός του ότι είναι πολύ ικανά , θα μπορούσαν να κατασκευαστούν και σε ελληνικό εργοστάσιο. Το αεροσκάφος είναι το Be-200.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Πρώτων το αεροσκάφος έχει μεγάλη ταχύτητα και μεταφορική ικανότητα, πράγμα πολύ καλό για τις αχανείς πεδιάδες τις Ρωσίας, αλλά δεν μπορεί να μπει μέσα στις χαράδρες και να κινηθεί εύκολα ανάμεσα στα βουνά. Άρα η ρίψη αναγκαστικά θα γίνεται από μεγάλο ύψος και δεν θα είναι τόσο αποδοτική. Δεύτερον ποτέ δεν προτάθηκε από την ρωσική πλευρά σχέδιο συμπαραγωγής, αλλά αγοράς. Τρίτον όπως όλα τα ρωσικά συστήματα στερείται καλής προμήθειας ανταλλακτικών και για ένα πολύπλοκο σύστημα όπως είναι τα αεροσκάφη θα ήταν τεράστιο πρόβλημα στην ετοιμότητα τους. Τέταρτον είναι πολύ ακριβά.

Το να είναι τυχαίο αυτό το γεγονός και να μην συνδέεται με τις φονικές πυρκαγιές που μπήκαν μετά από 2 ημέρες, δεν νομίζουμε.

Πρέπει να γίνει επανελληνοιηση
Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί
Η Τουρκία πρέπει να διαλυθεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου