Σελίδες

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Θα πρέπει να αναζητήσουμε ποικιλόμορφες συμμαχίες

Σήμερα ζούμε το θέατρο του παραλόγου, για τους πολίτες, που βλέπουν συμφωνίες με αυτούς που σε προηγούμενα χρόνια τα καθεστωτικά ΜΜΕ τους δαιμονοποιούσαν.

Βλέπουμε τον πρόεδρο των ΗΠΑ να συνομιλεί με τον πρόεδρο της βόρειας Κορέας , βλέπουμε συμμαχία Ελλάδος Κύπρου Ισραήλ και Αιγύπτου, που πριν από μερικά χρόνια Ισραήλ και Αίγυπτος πολεμούσαν και Ελλάδα Ισραήλ δεν είχαν και τις καλύτερες δυνατές σχέσεις, βλέπουμε την Γαλλία να συμμαχεί με την Ελλάδα και να υπάρχει μια ρευστή κατάσταση που όλοι προετοιμάζονται για κάτι σοβαρό.

Το σοβαρό είναι το τι θα γίνει με το Ιράν. Αυτήν την στιγμή ο σύμμαχος μας το Ισραήλ πολεμάει με την Χεσπολαχ και την Χαμάς που σε μεγάλο βαθμό είναι πάτρωνας τους το Ιράν. Όμως θα μπορούσαν με κάποιον τρόπο να τα βρουν Ισραήλ και Ιράν με στόχο να εξυπηρετήσουν και οι δύο τα συμφέροντα της Ελλάδος ?

Μήπως να προτείναμε στο Ιράν να αφήσει την διένεξη με τους Ισραηλινούς και σαν αποζημίωση να πάρει έδαφος από την Τουρκία όταν θα δυαμεληστεί. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο βολεύει και τις ΗΠΑ, γιατί Ιράν και Ρωσία είναι παραδοσιακοί αντίπαλοι , άσχετα που αυτή την στιγμή υπάρχει μεταξύ τους λυκοφιλία.

Η Τουρκία πρέπει να διαλυθεί
Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί
Πρέπει να γίνει επανελληνοιηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου